16/02/15 ‘LG G4 wordt in april gepresenteerd’

LG zal haar nieuwe vlaggenschip, de LG G4, in april aankondigen. Het Koreaanse LG kiest dus niet voor een presentatie tijdens het Mobile World Congress.

Dit meldt The Korea Times, een doorgaans betrouwbare bron van informatie. Dat LG niet voor eeen aankondiging tijdens het MWC kiest, is waarschijnlijk slim. HTC en Samsung zullen beide hun nieuwe toppers presenteren, en LG wil een eigen moment creëren. Tijdens het MWC zal de G4 wellicht naar de achtergrond verdwijnen in al het mediageweld.

De LG G3 werd vorig jaar op 28 mei wereldkundig gemaakt. Volgens LG presenteert Samsung haar nieuwe topper in het eerste kwartaal, en Apple in het derde kwartaal. LG wil daar precies tussenin zitten.

De G4 zal waarschijnlijk beschikken over de Snapdragon 810-processor, die ook gebruikt wordt in de LG G Flex 2. De kans bestaat dat de G4 een nóg hogere resolutie krijgt dan de G3, die al over 2560 x 1440 pixels beschikt. Verder krijgt de smartphone waarschijnlijk 3 GB werkgeheugen en een 16 megapixel camera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: