26/08/13 LG introduceert 3 nieuwe smartphones

De L-serie van LG is aangevuld met 3 nieuwe smartphones, variërend van een goedkoop instapmodel tot een uitgebreide middenklasser. Met deze nieuwe LG Optimus L1 II, LG Optimus L4 II en LG Optimus L9 II heeft de gehele LG Optimus L-serie een opvolger.

De LG Optimus L1 II is de goedkoopste van de drie telefoons. De smartphone beschikt over een 3 inch scherm, een 1GHz processor (single core), een 2 megapixel camera en een 1540 mAh batterij. De telefoon wordt geleverd met Android 4.1 en zal in september in de winkels liggen.

De LG Optimus L4 II ligt qua specificaties net boven de L1 II, met als belangrijkste verschil een groter 3.8 inch scherm en een 3 megapixel camera.

De LG Optimus L9 II is de meest complete telefoon in de L-serie, met een 4.7 inch scherm met een HD-resolutie van 720p en een 1,2 Ghz dual-core processor met 1 GB RAM-geheugen. De camera van de LG Optimus L9 II heeft een 8 megapixel resolutie en de accu een capaciteit van 2150 mAh. Android 4.1.2 Jelly Bean zal voorgeinstalleerd staan op de LG Optimus L9 II. De adviesprijs is nog niet bekend, maar zal naar verwachting liggen tussen de €300,- en €350,-. Het toestel wordt in oktober in de schappen verwacht.

Eerst afbeelding LG L9 II

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: