17/02/14 LG kondigt nieuwe generatie betaalbare toestellen aan

LG heeft de opvolgers van de LG L II-serie aangekondigd, de LG L III-serie. Er komen drie varianten op de markt van de betaalbare toestellen, met schermen van 3,5", 4,5" en 4,7".

Alle drie de telefoons draaien op Android 4.4 KitKat, met LG's eigen software-laag. Dat is bijzonder: KitKat is de nieuwste versie van Android en meestal worden goedkopere toestellen met een oudere versie van Android op de markt gebracht. Tijdens het Mobile World Congress te Barcelona zal LG de smartphones tonen.

De smartphones zullen draaien op een dual-core processor van 1.2 GHz – het Koreaanse merk heeft nog niet laten weten om welke chip het precies gaat. Qua design heeft LG weinig schokkendst laten zien, de toestellen lijken sterk op wat we al kennen. Verdere specificaties zijn nog niet bekend.

De telefoons zullen door het leven gaan als de LG L40, L70 en L90. Of de LG L III-serie ook in Nederland uitkomt is op het moment van schrijven niet bekend, maar we gaan er wel van uit. De twee voorgaande L-series werden hier ook verkocht.

LG L III

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: