09/09/14 Meerderheid iPhone-gebruikers wil grotere iPhone

Vanavond om 19.00 uur Nederlandse tijd start het event waarin Apple haar nieuwe iPhone presenteert. De verwachting is dat Apple twee varianten zal introduceren, ieder met een groter display dan de huidige iPhones.

Hiermee lijkt Apple goed naar haar trouwe gebruikers te hebben geluisterd. Waar Steve Jobs overtuigd was dat een smartphone display niet groter moet zijn dan 4 inch, hebben verschillende onderzoeken uitgewezen dat de huidige iPhone gebruikers wel degelijk behoefte hebben aan een groter beeldscherm.

Ditzelfde geldt voor Nederlandse iPhone gebruikers, zo blijkt uit onderzoek gedaan door Studentmobiel.nl: een meerderheid geeft aan naar een grotere iPhone te verlangen. Maar liefst 86% van de ondervraagde iPhone gebruikers gaf aan weer voor een iPhone te kiezen wanneer moet worden gekozen voor een nieuwe smartphone.

De verwachting is dat Apple vanavond een iPhone 6 presenteert met een 4.7 inch scherm en een 5.5 inch scherm. In de afgelopen weken zijn er veel foto’s en video’s opgedoken, waarmee we ondertussen vrij zeker kunnen zijn van design en nieuwe functies. Onderstaande Russische video toont de 4.7 inch iPhone 6 in vergelijking met de iPhone 5s.

iPhone 6 groter display

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: