17/10/14 Motorola Nexus 6 vanaf december te koop

De nieuwe Motorola Nexus 6 zal nog in 2014 te koop zijn in Nederland. De importeur verwacht dat de gigantische telefoon waarschijnlijk begin december in de winkels ligt.

In de VS zal de Nexus 6 eind november al te koop worden aangeboden. Het toestel heeft daar een adviesprijs van 649 dollar – de kans is groot dat dat ook de prijs in euro's wordt.

Dat de Nexus 6 al zo snel in Nederland te koop zal worden aangeboden is nieuw. De Nexus 4 en 5 waren niet zo snel beschikbaar. De Nexus-toestellen zijn echter wel populair, met name door hun uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Het is de eerste keer dat Motorola een Nexus-apparaat voor haar rekening heeft genomen.

De Motorola Nexus 6 heeft een scherm van bijna 6 inch met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Onder de motorkap heeft de smartphone een razendsnelle Snapdragon 805-processor én uiteraard draait het op een onaangepaste versie van Android 5.0 Lollipop. Met deze specs is de Nexus 6 een van de meest geavanceerde smartphones van het moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: