18/09/13 ‘Niet voldoende voorraad iPhone 5S bij lancering’

Volgens verschillende providers kan Apple niet voldoende iPhone 5S'en leveren bij de lancering van het toestel om aan de vraag te voldoen. De iPhone 5C zal wel goed leverbaar zijn.

AllthingsD meldt dat providers stellen dat er een 'bizar tekort aan voorraad' is. Ook schijnt de vraag naar de iPhone 5S überhaupt tegen te vallen.

Het is niet bekend hoe de situatie in Nederland zal zijn – het is zelfs nog niet bekend wanneer de iPhone 5S hier in de winkels ligt. 'Onze' providers bieden nu alleen de mogelijkheid om je in te schrijven op een nieuwsbrief omtrent de iPhone 5S en 5C.

Dat dit soort berichten over de nieuwe iPhone naar buiten komen, is geen verrassing. Het is eerder regel dan uitzondering dat er 'problemen' zijn met de voorraad van het nieuwste toestel. Dit is echter vergelijkbaar met Sinterklaas die ieder jaar problemen heeft met Pakjesboot 13 om Nederland te bereiken.

De eerste Nederlandse webshops bieden al de mogelijkheid om de iPhone 5S te pre-orderen. Voor de 5S met 16 GB geheugen betaal je zonder abonnement 699 euro. De iPhone 5C gaat voor 599 euro over de toonbank. De huidige iPhone 5 kost 580 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: