17/01/15 ‘Nieuw HTC-toptoestel op 1 maart 2015 gepresenteerd’

HTC's nieuwe toptoestel zal waarschijnlijk op 1 maart 2015 uit de doeken worden gedaan tijdens het Mobile World Congress. Dat blijkt uit een uitnodiging die HTC aan de pers heeft verstuurd.

Op de uitnodiging valt te lezen: "join us to see what's next". De kans is erg groot dat HTC doelt op de opvolger van de HTC One M8, haar toptoestel uit 2014. Verder staat er op de uitnodiging niet veel meer dan de zin "utopia in progress" met een afbeelding van de ruimte – wellicht een sneer naar Samsung's Galaxy-lijn.

HTC uitnodiging MWC 2015

De afgelopen tijd is de tech-wereld er ook vanuit gegaan dat het nieuwe toestel de naam HTC One M9 zou krijgen, maar volgens de laatste geruchten krijgt de smartphone een andere naam. Welke naam is echter niet nog niet bekend.

Qua hardware doen er verschillende geruchten de rondte, met name over het display. Samenvattend krijgt de One M9 óf een 5 inch full hd-display, net als de One M8, óf een 5,5 inch display met qhd-resolutie. De processor wordt waarschijnlijk een Snapdragon 810 en de accu moet maar liefst 3.500 mAh sterk worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: