20/01/15 Nieuwe foto’s HTC One M9 uitgelekt

Er zijn nieuwe foto's van de HTC One M9 opgedoken. Op de foto's is te zien dat de M9 grotendeels hetzelfde design krijgt als de huidige M8.

De telefoon op de foto lijkt overigens niet op de eerder uitgelekte (vermeende) afbeeldingen van de M9. Op de foto's die dit keer gelekt zijn door de Frasen site NoWhereElse lijkt het erop dat de One M9 een grotere camera krijgt, met dual-led flitser. Waarschijnlijk gaat het om een 20,7 megapixel camera, welke door Sony geproduceerd wordt. Zoals gebruikelijk gaat het om enigszins vage foto's – scherpere foto's en renders zullen naarmate de officiële onthulling dichterbij komt ongetwijfeld nog 'uitlekken'.

Daarbij lijken de randen om het scherm kleiner te zijn geworden. Het display is – net als bij de M8 – 5 inch groot en krijgt een full HD-resolutie, geen qhd-resolutie.

Verder meldt de bron dat de nieuwe Android smartphone door een Snapdragon 810-processor wordt aangestuurd en 3 GB aan RAM krijgt. De nieuwe One M9 wordt zo goed als zeker op 1 maart aangekondigd tijdens het Mobile World Congress te Barcelona.

HTC One M9

Bron: NoWhereElse.fr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: