12/05/15 ‘Nieuwe kleur en saffierscherm voor iPhone 6s’

Dit najaar wordt de iPhone 6S verwacht. Analist Ming-Chi Kuo van KGI stelt dat deze nieuwe iPhone zal beschikken over een nieuwe kleur en eenzelfde soort display wat Apple ook gebruikt op de Apple Watch. Dit scherm reageert op verschillende intensiviteit van aanraking, gemaakt van saffier.

Het gerucht dat het scherm net als bij de Apple Watch kan aanvoelen of de gebruiker hard of zacht drukt gaat al langer de ronde en deze bevestiging maakt het weer aannemelijker. Er verschenen ook berichten dat het nieuwe scherm alleen voor de 6S Plus gebruikt zou worden, maar KGI spreekt dat nu tegen.

Wat KGI ook tegenspreekt is dat Apple tegelijk met de introductie van de iPhone 6S en 6S Plus een kleinere iPhone op de markt brengt. Het is opvallend dat dit nu wordt tegengesproken aangezien er zelfs al foto's zijn verschenen met de vermoedelijke kleinere iPhone 6C. Volgens KGI is het nog onduidelijk of er uberhaupt een kleinere iPhone komt, maar in ieder geval niet dit jaar.

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus blijven qua grootte gelijk aan de iPhone 6 en 6 Plus. De extra nieuwe kleur voor de 6S en 6S Plus zal rosegoud zijn volgens KGI, een kleur waarin ook de Apple Watch beschikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: