27/05/15 Nieuwe provider OpenMobile richt zich op ouders

De nieuwe Nederlandse provider OpenMobile richt zich op een specifieke doelgroep: ouders. Met OpenMobile heb je de mogelijkheid om apps en sites op bepaalde tijdstippen te blokkeren.

Daarnaast is het ook mogelijk om de internetsnelheid te beperken. De provider biedt abonnementen aan waarbij zes personen van één bundel gebruiken kunnen maken. Eén persoon is dan de hoofdgebruiker, die toegang heeft tot de instellingen van de andere gebruikers.

OpenMobile richt zich weliswaar op ouders, maar alle klanten kunnen gebruik maken van de tool. Overigens zijn niet alle apps te beperken, maar populaire apps zoals YouTube, WhatsApp en Facebook wel.

Ook kan de hoofdgebruiker er voor kiezen om bepaalde websites af te schermen. Er kunnen bepaalde categorieën worden geselecteerd, zoals porno of gewelddadige sites. De categorieën kunnen per gebruiker worden bepaald.

OpenMobile maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. Er zijn drie bundels waar je uit kunt kiezen: 2, 5 en 10 GB per maand inclusief onbeperkt bellen en sms'en. De bundels kosten 30, 45 en 60 euro per maand. Voor elke extra simkaart betaal je 15 euro per maand extra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: