09/09/14 ‘Nieuwe Samsung Galaxy A-lijn krijgt volledig metalen case’

De smartphones van Samsung's nieuwe (nog onaangekondigde) Galaxy A-lijn zouden over volledig metalen behuizingen gaan beschikken. Dat blijkt uit informatie die SamMobile heeft verkregen.

Samsung kondigde onlangs de Galaxy Alpha aan, de eerste Galaxy met een behuizing die deels uit metaal bestaat. Een nieuwe telefoon die met het typenummer SM-A500 door het leven gaat zou een behuizing krijgen die volledig uit metaal bestaat, en dus geen kunststof achterkant meer krijgt.

De SM-A500 zou verder een 5 inch display krijgen met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een Snapdragon 400 processor, 16 GB aan opslagruimte en een accu van 2300 mAh. Aan de achterkant komt een 8 megapixel camera, en aan de voorkant een van 5 megapixel. Daarmee zou de smartphone qua specificaties in het middensegment thuishoren.

De metalen telefoon zou niet over features als een vingerafdrukscanner of een hartslagmeter beschikken. Ook zou het toestel niet zoals de Galaxy S5 stof- en waterbestendig zijn.

Er is nog niet bekend of Samsung ook een toestel met betere specificaties in de coulissen heeft staan. Ook is er officieel nog niets bekend gemaakt over deze vermeende Galaxy A-serie. Wel gaf het Koreaanse merk tijdens de presentatie van de Galaxy Alpha aan dat het qua design die richting op zal blijven gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: