23/02/15 Officiële afbeelding Galaxy S6 door T-Mobile getoond

De Amerikaanse tak van T-Mobile heeft een officiele foto van de Samsung Galaxy S6 online gezet. Op de afbeelding is een S6 te zien mét doorlopend Edge-scherm.

T-Mobile heeft een pagina live gezet waar je je kan inschrijven voor the next big thing. Hoewel de provider de Galaxy S6 niet bij naam noemt, staat er boven de foto wel 'Six Appeal', wat een overduidelijke (en flauwe) verwijzing is naar de nieuwe smartphone van Samsung.

Het is bij deze dan ook duidelijk dat Samsung de S6 van een Edge-scherm voorziet dat doorloopt over de rand(en) van het toestel. Uit de afbeeldingen kunnen we niet opmaken of het scherm net als bij de Galaxy Note Edge doorloopt over één kant, of dat er gekozen is voor een display met twee doorlopende zijdes.

Ook zien we een metalen behuizing. Daar kon Samsung niet meer omheen: het incasseerde de laatste jaren veel kritiek op de goedkoop ogende kunststof behuizingen. Samsung lijkt de huidige design-strategie van de Galaxy A-serie door te trekken in haar Galaxy S-serie.

Op zondag 1 maart wordt de Galaxy S6 officieel aangekondigd. Ondertussen heeft Samsung nog een teaser-video uitgegeven:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: