23/05/14 Only in America: onbeperkt bellen/sms/data voor $20 per maand

Woon je in de VS, dan hoef je niet krom te liggen om iedere maand je telefoonrekening te betalen. Een nieuwe provider, FreedomPop, biedt onbeperkt bellen, sms'en en internet aan voor $19,99 per maand.

Met dit abonnement (omgerekend nog geen €15 per maand) krijg je zelfs 4G-internet, hoewel dit alleen voor de eerste gigabyte geldt die je verbruikt. Daarna wordt je teruggezet op 3G-internet, maar een kniesoor die daar over valt.

Wel bel je met FreedomPop op het netwerk van Sprint, en dat staat niet bekend als het beste netwerk van de VS. Ook zijn niet alle smartphones geschikt om van het 4G-netwerk van Sprint gebruik te kunnen maken. Op dit moment zijn alleen de Samsung Galaxy S3, S4 en de iPhone 5 geschikt.

Wil je in Nederland een sim only met écht onbeperkt bellen, sms'en en internet, dan ben je aangewezen op Robin Mobile. Daarmee bel je op het netwerk van KPN. Wel betaal je meer dan aan de andere kant van de oceaan. Het goedkoopste abonnement kost €29,95 per maand, en daarvoor krijg je geen 4G-internet.

Wil je een sim only bestellen? Vergelijk dan alle aanbieders op Budger:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: