04/08/14 Robin Mobile opnieuw beste sim only

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat vorig jaar een nieuwe sim only provider tot de telecommarkt is toegetreden: Robin Mobile. Deze provider biedt écht onbeperkt bellen, sms’en en internet aan voor een vast bedrag per maand. Robin Mobile wordt al maanden lang beoordeeld met een ruime 9 door klanten.

Robin Mobile is al sinds september 2013 tot mei 2014 achtereenvolgend de beste sim only provider van Nederland. Voor communicatie, afspraken nakomen, betrouwbaarheid en de snelheid van de levertijd scoort Robin Mobile een dikke 9! Voor de prijs en kwaliteit gemiddeld een ruime 8,6. Hiermee is Robin Mobile de allereerste sim only aanbieder die 9 maanden op rij als beste sim only abonnement uit de bus komt bij de Consumentenbond.

Wat maakt Robin Mobile zo goed?

Robin Mobile wordt vooral zo goed beoordeeld door klanten omdat Robin Mobile alle afspraken na komt. Ze verkopen zichzelf als 'onbeperkt' en doen dit dan ook echt.

Andere providers zeggen ook onbeperkt internet aan te bieden, maar hier blijkt toch een addertje onder het gras verstopt te liggen. De snelheid wordt na het verbruik van een vast aantal MB teruggeschroefd tot een zeer lage snelheid. Je betaalt alleen niets extra's voor MB's buiten je bundel. Je kan extra bundels afsluiten om de hoge snelheid weer terug te kopen.

Verder kun je een sim only abonnement van Robin Mobile maandelijks opzeggen en zit je dus nergens aan vast. Nog even alle voordelen van Robin Mobile op een rij:

  • Écht onbeperkt internet
  • Geen addertjes onder het gras
  • KPN-netwerk
  • Altijd een vast bedrag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: