26/05/16 RoBoHoN: schattige smartphone op pootjes

We doen dagelijks wel enorm veel met onze smartphones, ze maken vast onderdeel uit van ons leven. De kans dat je voor gek wordt versleten als je zou zeggen dat je smartphone je beste vriend is, is daarom vrij groot. Hoe leuk zouden de verbaasde gezichten zijn als je ze daarna een bewegende telefoon kon laten zien? Sharp, een Aziatische elektronicafabrikant, kan je daarbij helpen met de RoBoHoN die binnenkort in de winkels ligt.

Over de RoBoHon

RoBoHon PouchRoBoHon is een eenvoudige smartphone in de vorm van een LEGO-robotje van nog geen twintig centimeter hoog, maar dan wel een met een exclusief karakter. Voor de specificaties hoef je het op zich niet te doen: het apparaatje met de Qualcomm Snapdragon 400-instapchipset is voorzien van Android 5.0 en een aanrakingsgevoelig 2,0 inch groot schermpje met een resolutie van 320×240 pixels. De robot ondersteunt je met je taken, dat is het praktisch nut van deze gadget. Heel veel taken kan hij aan door middel van spraakbesturing en mocht het te ingewikkeld worden, dan is er nog altijd het kleine touchscreen op zijn rug.

Prijs en beschikbaarheid

Helaas is er op dit moment nog niks bekend over de prijs en beschikbaarheid van de RoBoHon. Voor als nog is het product enkel verkrijgbaar in Azië en zal het mogelijk nog een tijd duren voor we hem in ons lang kunnen aanschouwen. Zodra we daar meer over weten laten we je dit uiteraard weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: