03/12/14 Samsung Galaxy A7 wordt een dun toestel

De nieuwe Samsung Galaxy A7 wordt waarschijnlijk een aardig dunne smartphone. De duurste (en nog onaangekondigde) telefoon uit de Galaxy A-serie zal slechts 6,3 millimeter 'dik' worden.

Daarmee is het het dunste model uit de A-serie, en zelfs Samsung's dunste model tot nu toe. De Galaxy A3 meet 6,9 millimeter en de Galaxy A5 meet 6,7 millimeter. Daarmee is de A-serie overigens niet spraakmakend slank: de iPhone 6 heeft een body van 6,9 millimeter dik en de Huawei Ascend P6 zit hier met 6,18 millimeter zelfs nog onder.

De afmetingen van de Galaxy A7 zullen 150,9 x 75,9 x 6,3 mm worden, en het toestel gaat 133 gram wegen. Daarnaast beschikt de A7 over leuke hardware in de vorm van een Snapdragon 615-processor, een octa-core processor van 1,5 GHz. Verder is de A7 voorzien van 2 GB RAM, 16 GB opslagruimte en een Full HD beeldscherm van 5,5 inch.

De verwachting is dat Samsung de Galaxy A7 zeer binnenkort officieel zal aankondigen. De Samsung Galaxy A3 en A5 (zie afbeelding boven dit artikel) zijn inmiddels te pre-orderen en zullen medio januari worden uitgeleverd..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: