05/09/13 Samsung Galaxy Note 3 officieel aangekondigd

Samsung heeft de Galaxy Note 3 officieel aangekondigd tijdens een electronicabeurs in Berlijn. De Note 3 is met een 5,7 inch scherm weer een stukje groter dan haar voorganger.

De Galaxy Note-lijn begon met een toestel met een scherm van 5 inch, en de Note 2 had een scherm van 5,5 inch. Het 5,7 inch scherm van de Note 3 heeft – uiteraard – een full-hd resolutie.

Ook is de Note 3 afgevallen. Het toestel is slects 8,3 millimeter dik en weegt 168 gram – dat is niet gek voor zo'n groot toestel. Ook is de accu best krachtig met 3200 mAh en ondersteunt het toestel 4G-internet.

Het design is veranderd. Samsung heeft de designtaal van de Galaxy S4-toestellen vertaald naar de voorzijde van de Galaxy Note 3. De achterzijde is echter een ander verhaal: dit is gemaakt van een zacht materiaal en bevat zelfs een stiksel. Dit geheel moet voor een 'premium' gevoel zorgen.

De Samsung Galaxy Note 3 komt uit in het zwart, wit en roze. De achterkant zal verwisselbaar zijn – ben je toe aan een nieuw kleurtje, dan is dat zo geregeld. Verder beschikt de Note 3 over een 13 megapixel camera en een 2 megapixel frontcam, een 2,2 GHz quad-core processor en maar liefst 3 GB werkgeheugen.

Samsung Galaxy Note 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: