11/11/14 Samsung Galaxy Note Edge toch naar Nederland?

Volgens geruchten zou Samsung haar Galaxy Note Edge, de smartphone met het gebogen scherm, toch willen uitbrengen in Nederland. Tot nu toe was niet bekend of Nederland het toestel ook zou krijgen.

Dat meldt het doorgaans betrouwbare SamMobile. De smartphone zou overigens niet in België op de markt komen. In Denemarken komt de Galaxy Note Edge op 12 december in de winkels te liggen, Nederland zou snel hierna kunnen volgen.

De Samsun Galaxy Note Edge is een variant op de Galaxy Note 4, de populaire phablet die hier wel gewoon te koop is. Bij de Edge loopt het scherm echter door over de rechterzijkant van de smartphone. Op dit extra stukje scherm kan je bijvoorbeeld de camera bedienen of het notificaties lezen terwijl op het 'hoofdscherm' een film afspeelt.

De Edge is in onder andere de VS en Japan al verkrijgbaar. Volgens de bron ligt zal de prijs op 899 euro uitkomen. Dat is fors duurder dan de normale Note 4, die zonder abonnement te koop is voor zo'n 730 euro.

[Update 12-11-2014] De Note Edge komt naar Nederland! Het toestel is vanaf december te koop en heeft een adviesprijs van 849 euro. Wel zal de telefoon in een beperkte oplage uitgebracht worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: