28/04/14 ‘Samsung Galaxy S5 Prime komt in juni op de markt’

Volgens geruchten zal Samsung een 'premium' versie van haar toptoestel, de Galaxy S5, in juni op de markt brengen. Deze versie zou worden voorzien van een luxe aluminium behuizing.

Dat er een chique versie van de S5 uitkomt gaat al tijden de rondte in het geruchtencircuit. Hoe het toestel moet gaan heten is nog niet bekend. Eerder werd er gesproken over de Galaxy F-serie, maar ook Galaxy S5 Prime duikt op.

Naast een luxere behuizing zou de S5 Prime ook een beter beeldscherm krijgen met een nog hogere resolutie van maar liefst 2560 x 1440 pixels. Onder de motorkap zou Samsung de allernieuwste octa-core processor plaatsen. Met dit toestel zou Samsung de concurrentie aan willen gaan met de LG G3 en Oppo 7.

Met een aluminium toestel zou Samsung zich weer onder de top qua design kunnen scharen. Zowel de iPhone 5S als de HTC One (M8) hebben beide een prachtige aluminium behuizing – iets dat veel liefhebbers graag zien. Het metaal zorgt voor een luxer gevoel dat past bij een telefoon van meer dan 600 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: