21/01/15 ‘Samsung Galaxy S6 wordt op 2 maart aangekondigd’

Tegenover een Zuid-Koreaanse krant zou een topman van Samsung hebben laten vallen dat de Galaxy S6 op 2 maart wereldkundig gemaakt zal worden.

De Galaxy S6 wordt dus tijdens het Mobile World Congress te Barcelona gepresenteerd. Ook meldt de krant dat Samsung op dit moment nog aan meerdere prototypes aan het testen is. De Galaxy S6 kan dus nog verschillende vormen aannemen, waardoor veel geruchten zowel waar als onwaar zijn. Zo bestaat de kans dat Samsung kiest voor een 'dual-edge' scherm, waarbij het scherm over beide randen doorloopt.

Ook de materiaalkeuze voor de behuizing kan nog alle kanten op. Sommige berichten spreken van een metalen behuizing, andere weer van een combinatie van glas en metaal. Beide zijn dus nog mogelijk.

Dat de Galaxy S6 op 2 maart gepresenteerd zal worden is een beetje lullig voor HTC, die haar nieuwe telefoon op 1 maart aan de pers zal laten zien. HTC staat dus maar één dag vol in de spotlights. LG heeft overigens aangegeven dat het de LG G4 pas na het MWC zal showen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: