23/09/15 ‘Samsung Galaxy S7 komt in twee varianten’

De Samsung Galaxy S7 zal pas komend voorjaar worden aangekondig, maar de eerste geruchten circuleren al. Samsung zou de S7 in twee varianten uitbrengen.

Net als bij de Galaxy S6-serie zou de S7 in een ‘gewone’ versie uitkomen, en een met Edge-randen. Het scherm van Edge-toestellen loopt door in een kromming, wat een futuristisch effect geeft. Qua gebruiksgemak voegt het volgens veel kenners niet toe, maar het ziet er wel goed uit. De nieuwe S7 Edge komt in ieder geval uit in Europa volgens de bron van dit artikel.

Verder zou de S7 geen glazen achterkant meer hebben, maar een van metaal. Daarmee zal Samsung een toestel hebben dat qua hardware én materiaal de strijd aan kan met bijvoorbeeld de iPhone van Apple en de One-serie van HTC. Overigens zou Samsung niet voor aluminium kiezen, maar voor een magnesiumlegering – een materiaal dat bijna 3 keer sterker zou zijn én 65 procent lichter.

Onder de motorkap van de Samsung Galaxy S7 zal weer een Exynos-processor komen en aan de achterkant prijkt een 20 megapixel camera. Ook zou Samsung weer een SD-kaart slot toevoegen, iets dat bij de S6 was komen te vervallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: