07/11/14 ‘Samsung komt met nieuwe toestelserie’

Samsung zal binnenkort een gloednieuwe smartphone-familie uitbrengen, naast de Galaxy S-, A- en Note-series. De nieuwe serie krijgt één letter. Welke is nog niet duidelijk.

Dat meldt SamMobile, een doorgaans betrouwbare bron. Met de nieuwe lijn moet Samsung meer houvast gaan bieden voor de consument. Op dit moment zijn er veel verschillende toestellen, en de verschillen zijn niet altijd even duidelijk.

Wat voor toestellen er precies onder de nieuwe naam zullen worden uitgebracht is nog niet precies duidelijk. We gokken op het budget- of middensegment, aangezien Samsung daar de minste structuur in heeft. Op dit moment heb je bijvoorbeeld de Galaxy Core-, Young-, Ace- en Trend-series: het zou helpen om daar iets meer structuur in aan te brengen.

Daarnaast werd eerder deze week werd bekend dat Samsung voor de Galaxy S6 terug gaat naar de tekentafel. Het zal dus geen opgepoetste Galaxy S5 worden, maar een compleet nieuw toestel met een fris ontwerp. Waarschijnlijk krijgt de Galaxy S6 net als de Galaxy A-serie en de Note 4 een metalen behuizing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: