21/01/15 Samsung rolt Android Lollipop uit voor S5 in Nederland

Het is zo ver: Samsung is begonnen met de uitrol van Android 5.0 Lollipop voor de Samsung Galaxy S5 in Nederland en België. De update is over-the-air beschikbaar.

De meeste smartphones zullen zelf een melding geven wanneer de update voor jou beschikbaar is. Niet alle gebruikers zullen de Lollipop-update direct kunnen downloaden: het kan een paar dagen duren voor ook jouw toestel aan de beurt is. Heb je nog geen melding ontvangen dat Lollipop te downloaden is, dan kan je ook een handmatige controle uitvoeren onder 'Toestel info' in het Instellingen-menu.

De update is beschikbaar voor zowel provider-afhankelijke versies als de simlock-vrije variant. De update is overigens behoorlijk fors, we raden je daarom aan om de update alleen via Wi-Fi te downloaden zodat je niet binnen een mum van tijd door je databundel heen bent.

Met Android 5.0 Lollipop wordt de Samsung Galaxy S5 een stuk sneller. Ook gaat je toestel zuiniger om met de energie, waardoor je minder snel met een lege accu komt te zitten. Ook krijgt Android een frisser, minimalistischer uiterlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: