20/02/15 Simyo opnieuw uitgeroepen tot beste prepaid provider

Sim only- en prepaid-provider Simyo is door vergelijkingssite Prepaidsimkaart.net opnieuw uitgeroepen tot beste prepaid provider. Simyo heeft de award twee keer op rij op haar naar mogen schrijven.

De site toetst alle providers op 19 criteria, waaronder (uiteraard) de tarieven, de klantenservice, en hoe helder alle communicatie richting de klant is. Prepaid internet is ook een belangrijke factor geworden, aldus de bedenker van de award Wesley Kelder:

"Niet alleen met een abonnement, maar ook met een prepaid simkaart wordt steeds meer gebruik gemaakt van internetdiensten. Denk aan bellen via Skype en apps als WhatsApp. Deze diensten hebben gezorgd voor een stijgend gebruik van mobiel internet en afnemend gebruik van belminuten of SMS berichten. Internet is daarom voor de consument een belangrijk criterium geworden.”

KPN – overigens moederbedrijf van Simyo – is tweede geworden in het totaaloverzicht maar scoort het beste op het gebied van prepaid internet. Dit komt onder andere door het uitgebreide aanbod van bundels. Vodafone, Telfort en T-Mobile maken de top 5 compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: