06/05/15 Sony Xperia C4 met ‘PROselfie-technologie’ in juni verkrijgbaar

De nieuwe Sony Xperia C4 in vandaag officieel gepresenteerd door Sony en zal vanaf juni in de schappen liggen. De adviesprijs voor deze mid-range smartphone ligt op €349,- en richt zich voornamelijk op de selfie-camera.

Deze camera aan de voorzijde van de Xperia C4 beschikt, net als de camera aan de achterzijde, over een LED-flitser. Selfies kunnen met deze smartphone dus ook goed geschoten worden in minder goed belichte omgeving. Daarnaast bechikt de camera over een groothoeklens. Dit tezamen met de 5 megapixel resolutie noemt Sony 'PROselfie-technologie.

De Sony Xperia C4 komt in drie kleuren uit: wit, zwart en mint. De smartphone beschikt over een 5,5 inch full-hd scherm en draait op een snelle octacore-processor met 2GB werkgeheugen. Aan de achterzijde bevindt zich een 13 megapixel-camera met HDR en autofocus. Het interne geheugen van 16 GB is uitbreidbaar met behulp van micro-sd kaarten tot maximaal 128 GB. De afmetingen van de C4 zijn 150 bij 77 bij 7,9 millimeter en de smartphone weegt 147 gram. De batterij brengt met 2600 mAh een spreektijd van ongeveer 12 uur. Tot slot is de smartphone geschikt voor 4G internet en NFC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: