06/07/16 Sony Xperia X Performance te koop in Nederland

Sony heeft een tijdje op zich laten wachten met het uitbrengen van nieuwe smartphones, maar eindelijk is het zo ver. De Sony Xperia X Performance is de snelste en krachtigste smartphone uit de nieuwe Sony Xperia X reeks en is vanaf deze week te koop in Nederland. Wil jij deze nieuwe krachtpatser aanschaffen? Dat kan vanaf € 699,- of zonder bijbetaling in combinatie met een abonnement.

De Sony Xperia X Performance is de krachtige broer van de Sony Xperia X, Sony Xperia XA en de Sony Xperia XA Ultra. Het toestel beschikt over een ultramoderne 23 megapixels camera met een speciaal ontwikkelde autofocus dat bewegingen probeert te voorspellen. Hierdoor maak je makkelijker scherpe foto’s. Voor iedereen die houdt van het maken van selfies is er goed nieuws. Zo beschikt de Xperia X Performance namelijk over een 13 megapixel camera aan de voorkant. Dit is één van de beste front camera’s van dit moment. Overigens is de camera nog lang niet het enige dat de Xperia X Performance zo interessant maakt.

Specificaties Sony Xperia X Performance

De Sony Xperia X Performance is uitermate geschikt voor de fanatieke smartphone gebruiker. Het toestel is goed in staat om te multitasken en draait apps en games vlekkeloos af zonder lang te moeten laden. De prestaties van de X Performance zijn mede te danken aan de snelle Qualcomm Snapdragon 820 chip met 3 GB werkgeheugen. Als je veel apps downloadt en bang bent dat je te weinig ruimte zal hebben kom je bij de X Performance niet bedrogen uit. Het toestel beschikt standaard over 32 GB opslagruimte en biedt de mogelijkheid om middels een MicroSD kaart uit te breiden. Zo heb je dus altijd genoeg ruimte voor al je favoriete applicaties.

Prijs en beschikbaarheid

De Sony Xperia X Performance is de duurste van de nieuwe Xperia X serie en is los verkrijgbaar voor 699 euro. De smartphone is al te koop zonder bijbetaling in combinatie met een telefoonabonnement. De Xperia X Performance ligt vanaf deze week in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: