28/01/15 ‘Speakerdesign HTC One M9 lijkt op Nexus 9’

Er lekken steeds meer details uit over de HTC One M9, het nieuwe toestel dat HTC waarschijnlijk op 1 maart gaat aankondigen. Qua design zou HTC best wat wijzigingen gaan doorvoeren.

Dat spreekt eerdere afbeeldingen die van het toestel zijn 'uitgelekt' dus tegen. Op die foto's zagen we een smartphone die qua design grotendeels gelijk was aan de HTC One M7 en M8. Dat is niet erg – het zijn immers mooie telefoons – maar HTC zou voor de M9 toch iets anders in petto hebben.

Zo zouden de speakers anders vormgegeven worden. Op de M8 zitten twee forse 'BoomSound' speakers aan de voorzijde, maar bij de M9 zouden deze een stuk subtieler worden weggewerkt. HTC zou de Nexus 9-tablet (die ook van haar hand komt, zie bovenstaande afbeelding) als voorbeeld hebben genomen.

Volgens geruchten krijgt de One M9 een glazen paneel dat de gehele voorzijde bestrijkt. De nieuwe smartphone zou daarmee een gelikte en verfijnde look krijgen. Ook zou de zwarte balk aan de onderzijde, waar nu het HTC logo op prijkt, verdwijnen. Dat zou komen omdat de nieuwe speakers groter worden, waardoor de zwarte balk geen functie meer zou hebben.

Wat hopen dat deze geruchten kloppen, maar neem het voorlopig met een korreltje zout. Voor de aankondiging zullen er ongetwijfeld nog meer afbeeldingen uitlekken – we zijn in ieder geval erg benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: