10/06/16 Specificaties nieuwe Honor 5A Plus bekend

Aanstaande zondag zal Honor hoogstwaarschijnlijk zijn nieuwste smartphone Honor 5A Plus onthullen. Echter valt er al een hoop te schrijven over dit krachtige toestel omdat er een hoop specificaties zijn uitgelekt.

De Honor 5A Plus wordt een krachtige middenklasser dat beschikt over een groot 5,5 inch scherm met een toch wel teleurstellende schermresolutie van 1280 x 720 pixels. Deze teleurstelling wordt echter ruimschoots goed gemaakt als we kijken naar de overige specificaties van het toestel.

Specificaties van Honor 5A Plus

De Honor 5A Plus krijgt de naam Plus vanwege zijn grotere scherm. Door zijn 5,5 inch scherm mag de Honor 5A Plus met recht een Phablet genoemd worden. Onder de motorkap van het toestel vinden we een zeer krachtige Qualcomm Snapdragon 615 Octa Core processor. Dit is een tamelijk nieuwe type processor dat beschikt over 8 kernen. Voor lange laadtijden tijdens het opstarten van een app hoef je niet te rekenen dankzij de snelle 2 GB werkgeheugen. De Honor 5A Plus wordt standaard geleverd met 16 GB opslaggeheugen, wat uit te breiden is met een micro SD. Dit laatste zal je waarschijnlijk ook wel moeten. Eigenlijk is 16 GB tegenwoordig net te weinig voor de fanatieke smartphone gebruiker.

Camera van de Honor 5A Plus

De camera van de Honor 5A Plus richt zich op mensen die graag selfies maken. Zo beschikt het toestel over een 12 megapixels camera aan de achterkant en 8 megapixels aan de voorkant. Hierdoor is hij erg geschikt voor het maken van mooie selfies.

Prijs en beschikbaarheid

Wanneer de Honor 5A Plus precies wordt aangekondigd is nog onbekend. Mogelijk gebeurd het volgende week tijdens de persconferentie van de Honor 5A, maar hier is nog niks over bekend. Ook over de prijs kunnen we jammer genoeg nog weinig zeggen. Zodra hier meer over bekend is zullen we je hiervan op de hoogte brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: