29/04/14 Telfort stopt ook met lease-abonnementen

Ook Telfort stopt na Hi en KPN met het aanbieden van lease-abonnementen. Hiermee is het binnenkort niet meer mogelijk om in Nederland een lease-abonnement af te sluiten.

De huidige bundels worden op 7 mei vervangen. Dat komt erop neer dat wanneer je dan een Telfort abonnement afsluit, het toestel weer 'gewoon' van jou is, en niet van de provider.

Telfort introduceert de 'Toestelbundel'. Je betaalt maandelijks een bedrag voor je telefoon, minuten en MB's. Wanneer je contract na 1 of 2 jaar afloopt, stopt de maandelijkse betaling voor je Toestelbundel. Je betaalt alleen nog je belminuten en MB's: dit komt neer op een sim only.

Dat is nobel van de provider. Wel raden we je aan om, nadat je contract is afgelopen, andere sim only's te vergelijken. De kans bestaat dat er nog een voordeligere provider is, waardoor je geld kan besparen.

Heb je nog een Telfort Lease-contract lopen, dan blijft deze nog tot het einde van je contract doorlopen. Je kan na afloop ook verlengen, maar alleen met een Toestelbundel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: