20/06/14 Twee nieuwe BlackBerry’s getoond

Een merk waar we bij Budger weinig meer over schrijven is terug in het nieuws. BlackBerry heeft twee nieuwe smartphones getoond. Met de BlackBerry Passport en Classic grijpt het bedrijf terug naar de succesvolle toestellen van weleer.

Beide toestellen hebben een fysiek QWERTY-toetsenbord, een feature waar de Canadese toestelfabrikant furore mee heeft gemaakt. Specificaties van de twee telefoons zijn nog niet bekend gemaakt.

BlackBerry Classic en BlackBerry Passport

De BlackBerry Passport is een bijzonder ogend vierkant toestel. Het scherm is 4,5 inch groot en heeft een resolutie van 1440 x 1440 pixels. Daarmee krijgt het een pixeldichtheid (PPI) van 453, vergelijkbaar met toestellen als de HTC One M8 en Samsung Galaxy S5.

De BlackBerry Classic kan worden gezien als de opvolger van de Bold-serie. Qua looks heeft de telefoon veel weg van de BlackBerry Q10. De Classic draait op BlackBerry 10.

De Passport en Classic zijn overigens nog niet officieel gepresenteerd – dit zal later gebeuren. BlackBerry doet er echter weinig aan om de telefoons geheim te houden. Tijdens een aandeelhoudersvergadering toonde directeur Chen de telefoons.

Bron: CrackBerry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: