16/09/14 Veel pre-orders iPhone 6 opgeschoven naar oktober

De vraag naar de nieuwe iPhone 6 en 6 Plus is zo groot, dat Apple nu al heeft aangegeven dat de levering van veel pre-orders naar oktober op moet schuiven.

Afgelopen vrijdag ging het toestel in de eerste landen in de voorverkoop, en Apple heeft naar eigen zeggen 4 miljoen pre-orders ontvangen. Aankomende vrijdag zullen de nieuwe iPhones gelanceerd worden. Veel mensen die een pre-order hebben geplaatst zullen hun telefoon volgens Apple ontvangen, maar niet iedereen.

Het hoge aantal pre-orders is een nieuw record voor Apple, dat bijna twee keer meer voorbestellingen ontving als bij de iPhone 5. De pre-orders cijfers van de iPhone 5S en 5C heeft Apple nooit vrijgegeven. Van de iPhone 4S werden de eerste dag 1 miljoen toestellen besteld, van de iPhone 4 waren dit er nog 600.000. Wat de verhoudingen tussen de iPhone 6 en 6 Plus zijn, wil het bedrijf overigens niet verklappen.

Op vrijdag 19 september zal de telefoon officieel te pre-orderen zijn in Nederland en op 26 september volgt de release. De voorraad zal waarschijnlijk beperkt zijn. Enkele webshops bieden de nieuwe iPhones nu al als pre-order aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: