30/12/13 Video: de toekomst volgens Samsung

In een gave science fiction-achtige video laat Samsung zien hoe de Koreaanse electronica-fabrikant de nabije toekomst voor zich ziet. Hint: veel, heel veel touchscreens.

Samsung zet vol in op de doorontwikkeling van geavanceerde touchscreens. Zo kunnen we buigbare en onbreekbare schermen verwachten, en zelfs touchscreens die in ramen verwerkt zijn.

Op dit moment vinden we touchscreens voornamelijk nog veelvuldig in smartphones, tablets en in mindere mate in huishoudelijke apparaten en de consoles van luxere auto's. In onderstaande video zien we opvallend genoeg geen enkele smartphone voorbij komen.

Samsung werkt aan innoverende manieren om touchscreens in te zetten. Check bijvoorbeeld de aanraakgevoelige schermen in een koffiebeker en zelfs in een snijplank, die direct aangeeft hoeveel calorieën er in je product zitten:

Hoewel Samsung's voorbeelden nog behoorlijk futuristisch lijken, kunnen veel voorbeelden zich al in het komende decennium in de praktijk aanbieden. We zijn in ieder geval groot fan, en kunnen niet wachten om naast de beste smartphone aanbiedingen ook de scherpste digitale snijplank-aanbiedingen te vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: