03/01/14 Vodafone maakt abonnementen duurder

Op maandag 6 januari zal Vodafone haar Red-bundels aanpassen. De prijzen van twee abonnementen gaan omhoog, maar hier krijg je wel meer data voor terug.

Vodafone Red Super heeft nu een databundel van 4 GB: dit zal worden verhoogd naar 6 GB. Wel betaal je hier 10 euro per maand meer voor. Het abonnement met aantrekkelijke buitenland-voorwaarden, Red Plus, krijgt 2 GB aan data in plaats van 1 GB en zal 13 euro per maand duurder worden.

De wijzigingen zullen alleen voor nieuwe klanten gelden. Heb je op dit moment een Red Super of Red Plus abonnement, dan zal er niets voor je veranderen.

Het 3G-abonnement Bel+SMS+Web 200 krijgt standaard een internetbundel van 500 MB. Dit was al onderdeel van een tijdelijke actie, maar Vodafone maakt dit standaard.

De data-actie van Red Essential is ook een blijvertje: 1 GB is de nieuwe standaard. Wel gaat het aantal belminuten van deze bundel naar beneden: je krijgt vanaf de 6e 300 minuten in plaats van 400. Bij de overige Red-bundels kan je onbeperkt bellen.

[UPDATE 6-1-2014] De prijzen van Red Super zijn met een tientje gestegen, maar de korting ook: de prijzen zijn onderaan de streep ongewijzigd gebleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: