23/04/14 Vodafone stopt met ‘vrouwenprovider’ Sizz

Vodafone en RTL trekken de stekker uit Sizz. De provider stopt per 1 juni met de verkoop van abonnementen. Sizz werd in 2011 opgericht en richte zich specifiek op vrouwen.

Door de samenwerking met RTL biedt Sizz ook onbeperkt toegang tot beeldmateriaal van RTL, zonder dat je hiervoor MB's uit je databundel verbruikt. De samenwerking tussen Vodafone en RTL werd voor vijf jaar aangegaan, maar Vodafone heeft het contract vroegtijdig afgekocht.

Alle klanten die bij Sizz een abonnement hebben lopen worden nu direct klant van Vodafone. Zolang je contract nog loopt zal er niets veranderen, maar verlengen is niet meer mogelijk. Wanneer je contract afloopt zal Vodafone een aanbod doen. Sizz stopt verder direct met het maken van reclame. Wanneer je op Budger smartphones vergelijkt, zal je Sizz ook niet meer tegenkomen.

Dat de samenwerking zo snel alweer is gestopt wijst erop dat de virtuele provider niet erg succesvol was. Sizz was een vrij dure provider en de toevoeging van RTL's programma's was blijkbaar ook geen reden om naar Sizz over te stappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: