15/12/14 Voordelige Sony Xperia E4 lekt uit

Het lijkt erop dat Sony een nieuwe budget-smartphone in de Xperia E-reeks in de coulissen heeft staan. De Xperia E4 is uitgelekt.

Naar verwachting zal Sony de nieuwe Xperia E4 tijdens het Mobile World Congress aankondigen. De Xperia E-serie staat bekend als een betaalbare maar zeer complete reeks toestellen. De Xperia E3 is op dit moment het nieuwste model uit de serie en sinds dit najaar verkrijgbaar.

De kans is groot dat de Sony Xperia E4 nog goedkoper wordt dan de E3, die zonder abonnement zo'n 170 euro kost bij de goedkoopste webshops. Sony rust het toestel namelijk uit met een goedkopere processor (een MediaTek in plaats van een Qualcomm Snapdragon). De adviesprijs van de Xperia E4 zou op ongeveer 160 euro moeten uitkomen.

Verder spreken geruchten over een display van 5 inch met een resolutie van 960 x 540 pixels, en dus een PPI van 220. Verder krijgt het toestel 1 GB RAM en de behuizing wordt van plastic gemaakt, met de bekende 'soft-touch' afwerking zodat de E4 prettig is om vast te houden. Tot slot zal de Xperia E4 draaien op Android KitKat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogste van de laatste bespaartips! Volg Budger: