Over Budger

Wat is Budger?

Budger is een gratis en onafhankelijke service waarmee een groot aantal verschillende producten op één plek kunnen worden vergeleken, en waarmee je, op basis van persoonlijke voorkeuren, eenvoudig de beste aanbiedingen vindt.

Budger stelt zich iedere dag ten doel jou te helpen om je geld zo slim mogelijk te besteden. Budger streeft er naar iedereen te helpen besparen op producten en diensten waar je maandelijks geld aan uitgeeft: je vaste lasten.

Altijd up-to-date

Alle webshops leveren iedere dag opnieuw de actuele prijzen aan. Wij controleren alle leveranciers constant om op deze manier zorg te dragen voor een compleet en correct prijsoverzicht.

Budger tracht alle aanbieders van de diensten en producten die wij vergelijken op te nemen in ons prijsvergelijk. Desalniettemin kan het voorkomen dat een bepaalde aanbieder niet terugkomt in ons vergelijk, bijvoorbeeld omdat een aanbieder heeft aangegeven geen notering te willen in de prijslijsten.

Hoe verdient Budger geld?

Budger ontvangt een kleine vergoeding wanneer je via ons een overstap of aankoop doet. Onze relatie met de aanbieders draagt bij aan een onafhankelijk en compleet overzicht van de Nederlandse markt en stelt ons in staat om exclusieve deals aan te bieden aan onze bezoekers. Ook zorgen de vergoedingen ervoor dat Budger een gratis dienst kan zijn en blijven.

Ik wil mijn webshop aanmelden voor Budger, hoe kan dat?

Heb je een webwinkel en wil je dat je producten in de prijsvergelijking op Budger getoond worden, neem dan contact op via info@budger.nl.

Vragen of opmerkingen?

Mocht je ons iets willen vragen, een opmerking hebben over onze diensten of het idee hebben dat er belangrijke informatie ontbreekt op de website van Budger, schroom dan niet met ons in contact te komen.

Algemene contactgegevens

Budger - onderdeel van Edustry BV
Postadres: Pieter de Hooghstraat 156, 6717 PZ Ede
Bezoekadres: Pascalstraat 18C, 6716 AZ Ede
E-mail: info@budger.nl
KvK: 52077411