Vergelijk alle sim only abonnementen van Robin Mobile

Sim only van Robin-Mobile
Robin-Mobile (1 maand)
  • onbeperkt bellen
  • onbeperkt sms
  • onbeperkt internet (3G)

€ 9,95 p/mnd

Bekijken »

Vind het Robin-Mobile sim only abonnement dat bij je past:

Belminuten
Sms'jes
Internet
Maandprijs
Contractsduur
3G en/of 4G
1
Robin-Mobile1 mnd
Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms'en
Onbeperkt internet 3G
€ 9,95
p/mnd
Bekijken »

Een ogenblik geduld. Je aanbiedingen worden geladen.

Alles werkelijk onbeperkt? Waar andere providers met bundels werken heeft Robin Mobile gekozen om werkelijk alles onbeperkt aan te bieden. Dit betekent dat je dus onbeperkt kunt bellen, SMS'en en internetten. Robin Mobile biedt enkele SIM Only abonnementen aan waarbij de datasnelheid het verschil onderling maakt. Voor zowel de consument als voor de zakelijke markt een zeer interessant abonnement.

Bijna alles onbeperkt

We moeten uiteraard ook toegeven dat niet alles onbeperkt is, maar dat zou ook te mooi voor woorden zijn. Alle reguliere zaken binnen Nederland vallen binnen de onbeperkte SIM Only bundels van Robin Mobile. Betaalde servicenummers vallen hier dus niet onder en worden standaard ook geblokkeerd door de provider. Enkel met apart aangekocht beltegoed kun je ook deze servicenummers bereiken. Dit extra tegoed is makkelijk aan te schaffen via de website van Robin Mobile. Wel krijg je standaard 100 belminuten en 100 MB data om te verbruiken in het buitenland. Hiermee heeft de provider al een voorzichtige stap gezet naar de nieuwe EU-normen die zullen gaan gelden.

Snelheid

De verschillende SIM Only abonnementen van Robin Mobile zijn onderling qua mogelijkheden niet verschillend. Elke bundel beschikt over alle onbeperkte mogelijkheden die wij al eerder bespraken. De verschillende worden onderling wel gemaakt met de snelheid waarmee je mobiel kunt internetten. Zo is er een bundel beschikbaar die net goed genoeg is om bijvoorbeeld WhatsApp te gebruiken of een e-mail te verzenden. De bundel met het snelste internet maakt ook direct gebruik van het snelle 4G-netwerk van KPN, terwijl overige bundels veelal nog actief zijn op het 3G-netwerk. Afhankelijk van de wensen of eisen moet jij hier dus zelf een bewuste keuze in maken welke snelheid voor jou acceptabel is.

Zakelijke sim only van Robin Mobile

Als wij naar het bedrijfsleven kijken is Robin Mobile zeker een interessante partner als het gaat om mobiele telefonie. Dankzij de onbeperkte SIM Only abonnementen weet jij als ondernemer wat jouw maandelijkse vasten lasten zijn en zul jij ook niet snel op een onverwachte rekening stuiten. Alles is helder en overzichtelijk en enkel de datasnelheid is dan nog een keuze die gemaakt moet worden. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer ondernemers kiezen voor de SIM Only abonnementen van Robin Mobile, omdat juist hier alle mogelijkheden en tarieven transparant zijn.

Waarom SIM Only van Robin Mobile?

Een ander bijkomend voordeel van Robin Mobile is dat er geen kredietcheck wordt uitgevoerd. Waar de meeste providers achteraf factureren is het juist bij deze provider dat je de maand vooruit betaalt. Hierdoor is een dergelijke controle ook niet meer nodig. Daarnaast kun jij ook nergens dergelijke complete bundels vinden voor deze lage prijzen. Tel daar nog eens bij op dat deze kleine provider ook nog eens opereert op het netwerk van KPN en de som is compleet. Je hebt dus feitelijk al het goede van een sterk netwerk, voor een fractie van de prijs wat je normaal betaalt voor een dergelijk SIM Only abonnement. De keuze uit de hoeveelheid belminuten, SMS of data is dankzij Robin Mobile verleden tijd.