Vergelijk alle sim only abonnementen van Simpel

Vind het Simpel sim only abonnement dat bij je past:

Belminuten
Sms'jes
Internet
Maandprijs
Contractsduur
3G en/of 4G
1
Simpel2 jaar
Onbeperkt bellen
500 sms'jes
1000 MB 3G
€ 7,50
p/mnd
Bekijken »
2
Simpel2 jaar
250 minuten
500 sms'jes
2000 MB 3G
€ 7,50
p/mnd
Bekijken »
3
Simpel2 jaar
Onbeperkt bellen
500 sms'jes
4000 MB 3G
€ 10,00
p/mnd
Bekijken »
4
Simpel2 jaar
250 minuten
500 sms'jes
6000 MB 3G
€ 16,00
p/mnd
Bekijken »

Een ogenblik geduld. Je aanbiedingen worden geladen.

Eenvoudiger een SIM Only abonnement afsluiten kan haast niet, want bij Simpel houden ze het ook werkelijk simpel. Je hebt keuze uit een paar belbundels en hierna moet je direct de keuze maken welke internetbundel je wenst. Eenvoudig en snel en het is ook nog eens heel simpel. Het is dan ook niet vreemd dat Simpel in de absolute top vijf hoort van populairste SIM Only providers van Nederland.

Simpel houdt het echt simpel!

Juist eenvoud staat voorop bij Simpel. Het maken van de juiste keuze is dan gelukkig ook niet moeilijk bij Simpel en heel eenvoudig heb je dan ook snel het juiste SIM Only abonnement geselecteerd en besteld. Zo heb je keuze uit een drietal belbundels en kun je kiezen uit meerdere internetbundels. Zo is er ook de mogelijkheid om juist niet te kiezen voor mobiel internet. Vooral goedkoop bellen is de strekking van Simpel en met een dergelijke constructie is dit natuurlijk eenvoudig te behalen. Wees ook gerust op het feit dat er geen kredietcheck uitgevoerd zal worden bij Simpel. Iedereen kan dus klant worden en hiermee wordt het nog eenvoudiger om een SIM Only abonnement bij deze provider af te sluiten.

Volledige controle over je sim only bundel

Bij Simpel ben jij de baas over jouw eigen SIM Only abonnement. Met enkele handige diensten kun je bepalen wat je juist wel of niet wenst. Deze zaken kun je makkelijk online regelen. Een bekende term, welke is geïntroduceerd door Simpel, is het BelPlafond. Hiermee bepaal jij zelf hoeveel je buiten de bundel wil bellen als het tegoed op is. Ook zaken zoals nummerbehoud zijn eenvoudig te regelen via de website van Simpel en zo blijf je altijd bereikbaar terwijl je op de achtergrond een forse kostenbesparing aan het doorvoeren bent. Overigens worden de SIM Only abonnementen van Simpel vaak genoeg gebruikt door ouders die het abonnement weer aan hun kinderen geven. De kosten zijn laag, maar er is wel volledige controle over de belkosten. Het is dan ook vaak een prima les voor kinderen om zo te ervaren dat niet alles onbeperkt is.

Netwerk van Simpel

Bij een goedkoop SIM Only abonnement verwacht je ook vaak een verminderd bereik of addertjes onder het gras. Niets is minder waar, want Simpel maakt gebruik van het landelijk dekkend netwerk van T-Mobile. Gezien de tarieven moet je wel rekening houden met het feit dat alle internetbundels via het 3G-netwerk zullen lopen, maar dit mag zeker de pret niet drukken. Vooralsnog kun je dan prima de social media in de gaten blijven houden en duizenden berichten via WhatsApp blijven versturen. Ook kent Simpel geen addertjes onder het gras en zijn de voorwaarden heel duidelijk en transparant. Een miskoop kun je dus zeker niet doen bij een SIM Only abonnement van Simpel.

Waarom een SIM Only van Simpel?

De provider Simpel staat al jaren bekend om zijn voordelige maandelijkse tarieven. Dit wil de provider ook zo houden en de provider staat dan ook hoog in de lijsten van de meest goedkope SIM Only providers binnen Nederland. Dankzij enkele handige diensten is het ook nog eens goed in de hand te houden en heb jij ook de volledige controle over deze kosten. Je zult dan ook nooit een onverwachte rekening kunnen verwachten vanuit deze provider. Een SIM Only abonnement afsluiten bij Simpel is niet alleen een slimme keuze, maar ook een bewuste keuze.