iPhone 5S 64GB aanbiedingen

iPhone 5S 64GB
Op zoek naar een andere telefoon?
Belminuten
Sms'jes
Internet
Maandprijs
Toestelprijs
Contractsduur
Provider
3G en/of 4G
Samsung Galaxy S7 aanbieding Belsimpel

Top 10 aanbiedingen met de iPhone 5S 64GB:

Laatste prijs-update: dinsdag 17-07-2018 om 10:23.

Er zijn helaas geen aanbiedingen die aan je criteria voldoen, pas je filter aan.

Een ogenblik geduld. De beste aanbiedingen worden nu geladen.

Review & specificaties van de iPhone 5S 64GB

Voor het eerst in de historie van Apple's smartphone lanceringen zijn er in 2014 2 verschillende iPhone's gelanceerd, de iPhone 5s en de iPhone 5c. De iPhone 5s is de high-end telefoon met onder andere vingerafdruk scanner en 's werelds snelste processor.

Nieuwe processor: de 64-bits A7-processor

De veranderingen ten opzichte van de vorige iPhone zitten hem niet bepaald in het uiterlijk. Hier is weinig aan veranderd, behalve dat de nieuwe iPhone in drie verschillende kleuren beschikbaar is, wit, zwart en champagne. Van binnen zijn er wel degelijk een aantal grote aanpassingen, waaronder de nieuwe 64-bits A7-processor! De nieuwe iPhone is de eerste smartphone die is voorzien van een 64-bits chip, en is hiermee klaar voor de komende aantal jaren. Om een indruk te geven, deze chip is maar liefst 56 keer sneller dan de chip in de eerste iPhone.

Dankzij deze chip werken de grootste mobiele games en applicaties als een zonnetje en kunnen ontwikkelaars in de toekomst functies voor smartphones ontwikkelen die op oudere processoren niet zouden werken.

Vingerafdruk scanner!

Een ander nieuw element waar Apple veel aandacht aan heeft geschonken tijdens de presentatie van de iPhone 5s is de vingerafdruk scanner. Men noemt het Touch ID, wat er voor zorgt dat je geen wachtwoord meer hoeft in te stellen. De scanner zit in de home-button. Je hoeft de button niet eens in te drukken om je smartphone van de vergrendeling af te halen. Je kan meerdere vingerafdrukken instellen, zodat ook je naasten van je iPhone gebruik kunnen maken. Ook kan je met Touch ID aankopen doen in iTunes of de App Store.

Sterkere accu

Ook de accu is verbeterd. De nieuwe accu heeft een standby-tijd van 250 uur, zorgt voor 10 uur spreektijd, 10 uur browsen met 4G en 40 uur muziek luisteren.

Camera

Alhoewel de camera van de nieuwe iPhone net als de voorloper over 8 megapixel resolutie beschikt, heeft Apple wel een nieuwe cameralens ontwikkeld welke meer licht kan opvangen (F/2.2 diafragma) en de sensor is 15% groter, waardoor je scherpere foto's kan maken. Dankzij 'True Tone' worden met de nieuwe lens, sensor en sterkere flitser volgens Apple kleuren veel realistischer opgevangen en kun je met iPhone 5s ook binnenshuis en 's avonds goede foto's schieten. Tot slot heeft de camera nu ook automatische beeldstabilisatie.

Video opnemen kan (in 720p-resolutie) in maar liefst 120 fps, waardoor je slow motion filmpjes kan opnemen. Natuurlijk kan je ook 'gewoon' in 1080p filmen.

iOS 7

iOS 7, de nieuwe versie van Apple's OS, is sinds 18 september te downloaden. De nieuwe versie ziet er voor het eerst compleet anders uit dan haar voorgangers. Icoontjes zijn feller vormgegeven en de hele stijl is een stuk 'platter'. iOS 7 past qua uiterlijk erg goed bij de iPhone 5C. Daarbij krijg je gratis apps als iPhoto, iMovie en iWork.

Verkrijgbaarheid en prijs

De iPhone 5s is op dit moment goed leverbaar in de verschillende Nederlandse (web)winkels. De telefoon is beschikbaar in een 16GB, 32GB en 64GB variant, met respectievelijke adviesprijzen van €699,-, €799,- en €899,-. Wil je een iPhone 5s kopen met abonnement of los, vergelijk dan alle aanbiedingen op Budger en haal meer uit je geld!

Algemeen

Model: iPhone 5S 64GB
OS: iOS 7
Maten: 124 x 59 x 7.6 mm
Gewicht: 112 g
Beschikbaar: september 2013

Camera

Camera: Ja
Megapixel: 8 MP
Flits: Ja
Autofocus: Ja
Frontcamera: Ja
Front megapixel: 1.2 MP
Video opnemen: Ja

Beeldscherm

Touchscreen: Ja, multi-touch
Formaat: 4 inch (10,16 cm)
Resolutie: 1136 x 640
Type: IPS-LCD

Prestaties

Processor: 1300 Mhz Dual Core
Werkgeheugen: 1 GB

Connectiviteit

Wi-Fi: Ja
Bluetooth: Ja
GPS: Ja
NFC: Nee
Simkaart: nano

Geheugenopslag

Intern: 64 GB

Netwerk

4G: Ja
3G: Ja

Multimedia

Connector: 3.5 mm

Batterij

Batterij: Li-Ion 1440 mAh
Spreektijd: 600 min
Standby-tijd: 250 uur

Foto's en video's van de iPhone 5S 64GB

Stel een vraag over de iPhone 5S 64GB

Heb je een vraag over deze smartphone? Vul hieronder je naam en vraag in. Een expert van Budger beantwoord binnen een werkdag je vraag!