Vergelijk alle BlackBerry smartphones en aanbiedingen

Zoek je telefoon

En vergelijk direct alle prijzen

Top 10 beste BlackBerry aanbiedingen:

1
Blackberry DTEK50
Ben2 jaar
Blackberry DTEK50
€ 32,00
300 minuten
300 sms
500 MB 3G
€ 15,00
p/mnd
Bekijken »
2
BlackBerry Q10
KPN2 jaar
BlackBerry Q10
€ 39,00
150 minuten
150 sms
250 MB 4G
€ 34,00
p/mnd
Bekijken »

De populairste BlackBerry smartphones van dit moment:

BlackBerry Classic
BlackBerry Classic
  • Toetsenbord
  • 3,5 inch HD-scherm
Prijzen vergelijken »
BlackBerry Passport
BlackBerry Passport
  • Toetsenbord
  • 4,5 inch HD-scherm
Prijzen vergelijken »
BlackBerry Leap
BlackBerry Leap
  • 5 inch HD scherm
  • Snelle Dual Core processor
Prijzen vergelijken »

BlackBerry staat bekend als dé smartphone voor de zakelijke gebruiker. Door BlackBerry Messenger (ook bekend als Ping) hebben de telefoons van de Canadese fabrikant een veel breder publiek weten te bereiken. Met de fysieke toetsenborden op de BlackBerry smartphones is het tikken van berichtjes en e-mails erg eenvoudig en snel.

BlackBerry 10

Begin 2013 heeft BlackBerry een nieuw besturingssysteem geïntroduceerd: BlackBerry 10. Dit is een flinke make-over voor het OS. BlackBerry heeft nieuwe toestellen uitgebracht met dit OS, zoals de Z10 en Q10.

BlackBerry smartphone kopen

Budger heeft voor jou de beste tien BlackBerry abonnementen geselecteerd. Check eenvoudig de beste aanbiedingen per BlackBerry. Kies de telefoon die bij jou past en vindt direct de beste deals van Nederland.

Momenteel vergelijken wij BlackBerry abonnementen van verschillende BlackBerry families aan: de 10-, de Bold- en de Curve-series. De BlackBerry toestellen zijn erg populair in de zakenwereld maar ook onder consumenten. De BlackBerry 10-toestellen zijn sinds februari 2013te koop in Nederland.

Meest bestelde aanbiedingen: de BlackBerry Top 10

Iedere dag checkt Budger de 10 meest bestelde BlackBerry deals. Kies je een aanbieding uit deze top 10, dan zit je sowieso goed! Zit er geen actie tussen die bij je past, dan vergelijk je eenvoudig alle aanbiedingen met de BlackBerry van jouw keuze. Klik door naar de aanbieder en bestel direct je persoonlijk aanbieding.