HTC Desire 830 aanbiedingen

HTC Desire 830
Op zoek naar een andere telefoon?
Belminuten
Sms'jes
Internet
Maandprijs
Toestelprijs
Contractsduur
Provider
3G en/of 4G
Samsung Galaxy S7 aanbieding Belsimpel

Top 10 aanbiedingen met de HTC Desire 830:

Laatste prijs-update: dinsdag 17-07-2018 om 10:23.

Er zijn helaas geen aanbiedingen die aan je criteria voldoen, pas je filter aan.

Een ogenblik geduld. De beste aanbiedingen worden nu geladen.

Review & specificaties van de HTC Desire 830

Voor wie is de HTC Desire 830?

Wie het merk HTC enigszins kent zal direct opmerken dat deze Desire 830 de opvolger is van de Desire 820. Net als zijn voorganger is ook deze Desire 830 wederom een betaalbare phablet en is dit model niet meer dan een modernere versie. Toch is deze nieuwste phablet van HTC weer een heel stuk moderner geworden en kan, dankzij de subtiele wijzigingen, zeker weer goed concurreren met de gevestigde orde. De reeks van phablets, waarin deze Desire 830 valt, is altijd al een populaire reeks geweest en dit komt mede door de prijsstelling. Ook deze nieuwste phablet is weer zeer interessant geprijst en hierdoor is de Desire 830 de perfecte phablet voor diegene die op zoek zijn naar een grote smartphone voor weinig geld.

Pluspunten van de HTC Desire 830

Naast de enorm gunstige prijs voor deze nieuwe Desire 830 is er zeker meer nieuws te melden. Ten opzichte van zijn voorganger zijn er weer wijzigingen aangebracht die het deze phablet weer een stuk interessanter maken. De wijzigingen op deze Desire 830 zijn subtiel, maar wie goed zoekt kan snel de verschillen ontdekken. Zo is de interne opslag verhoogt naar 32 GB. Hierdoor is er dus meer ruimte voor de geschoten foto's, video's of applicaties die zijn gedownload. De nieuwe Desire 830 is net als zijn voorgangers ook echt een werkpaard. Om de snelheid goed te kunnen waarborgen heeft deze phablet nu de beschikking over 3 GB werkgeheugen. Met dit laatste weet je zeker dat multitasken geen enkel probleem is voor de Desire 830. Het scherm van deze phablet is niet gegroeid en is dus blijven steken op een respectabele 5.5 inch. Ondanks dat hij hier geen groei heeft meegemaakt is het scherm wel degelijk veranderd. Zo is dit 5.5 inch scherm nu in Full HD resolutie uitgevoerd en hierdoor zijn kleuren een stuk helderder en is het een nog groter genot om op deze Desire 830 een filmpje te kijken. Gelukkig heeft HTC wel rekening gehouden met deze mogelijkheid en heeft deze nieuwste phablet dan ook direct voorzien van een zwaardere accu zodat de standbytijd gewoon prima blijft. Zijn voorganger was al goed, maar deze nieuwe Desire 830 is zeker weer een stuk beter. De subtiele wijzigingen zijn precies goed, maar de prijs is nog beter! Voor dit geld heb je niet snel elders een dergelijk grote smartphone en dat maakt juist deze Desire 830 weer zo populair!

Algemeen

Model: HTC Desire 830
OS: Android 6
Maten: 157.5 x 78.9 x 7.8 mm
Gewicht: 156 g
Beschikbaar: juli 2016

Camera

Camera: Ja
Megapixel: 16 MP
Flits: Ja
Autofocus: Ja
Frontcamera: Ja
Front megapixel: 5 MP
Video opnemen: Ja

Beeldscherm

Touchscreen: Ja, capacative
Formaat: 5,5 inch (13,97 cm)
Resolutie: 1920 x 1080
Type: S-LCD

Prestaties

Processor: 1300 Mhz Octa Core
Werkgeheugen: 3 GB

Connectiviteit

Wi-Fi: Ja
USB: microUSB
Bluetooth: Ja
GPS: Ja
NFC: Ja
Simkaart: nano

Geheugenopslag

Intern: 32 GB
Uitbreidbaar: 1

Netwerk

4G: Ja
3G: Ja

Multimedia

Radio: Ja
Connector: 3.5mm

Batterij

Batterij: Li-Ion 2800 mAh

Foto's en video's van de HTC Desire 830

Stel een vraag over de HTC Desire 830

Heb je een vraag over deze smartphone? Vul hieronder je naam en vraag in. Een expert van Budger beantwoord binnen een werkdag je vraag!