HTC One M8s aanbiedingen

HTC One M8s
Op zoek naar een andere telefoon?
Belminuten
Sms'jes
Internet
Maandprijs
Toestelprijs
Contractsduur
Provider
3G en/of 4G
Samsung Galaxy S7 aanbieding Belsimpel

Top 10 aanbiedingen met de HTC One M8s:

Laatste prijs-update: dinsdag 17-07-2018 om 10:23.

Er zijn helaas geen aanbiedingen die aan je criteria voldoen, pas je filter aan.

Een ogenblik geduld. De beste aanbiedingen worden nu geladen.

Review & specificaties van de HTC One M8s

Als je de HTC One M8 een gave smartphone vond, dan ben je helemaal fan van de One M8s. Dit is de verbeterde versie van de One M8. Terwijl er eigenlijk nog maar weinig te verbeteren viel. De HTC One M8s is een krachtige high-end smartphone uit 2015 en beschikt over een groot 5 inch full HD scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het toestel is uitermate geschikt voor het spelen van games, apps en video's dankzij de krachtige 1.7 GHz Octa core processor, 2 GB werkgeheugen en ingebouwde videokaart. Wil je weten waar je de HTC One M8s het beste kunt kopen? Bekijk alle informatie en aanbiedingen van dit populaire toestel op deze pagina.

De nieuwe One M8s is de nieuwe high-end smartphone van HTC. Het toestel is feitelijk de opgevoerde versie van de One M8 en dit nieuwe model beschikt dus over verbeterde hardware. Aan het ontwerp is verder niets gewijzigd en dat is misschien goed zo. De behuizing voelde immers al stevig en solide aan en waarom zou je dit gevoel willen wijzigen. Onderhuids zijn dan ook de grote wijzigingen terug te vinden zoals een snellere processor en de verbeterde camera. Juist dit laatste was een veelgehoorde klacht van zijn voorganger, maar de One M8s maakt direct korte metten met dit nadeel. In alle opzichten is de One M8s dus een prima opvolger die op papier nu al vele malen beter is ten opzichte van zijn voorganger.

Waarom de HTC One M8s kopen?

De nieuwe One M8s beschikt over vernieuwde hardware om weer met de tijd mee te gaan. In de huidige strijd om marktaandeel op de smartphonemarkt is dit zeker geen gekke zet van deze fabrikant. Al vaker heeft de fabrikant bewezen dat een upgrade meer dan voldoende is om weer succes te hebben. De One M8s is ook een goed voorbeeld van een dergelijke upgrade. Gelukkig is de camera, zoals wij deze gewend waren van HTC, weer teruggekeerd en is de resolutie dus ook direct vele malen beter. Ook andere bekende zaken, zoals BoomSound, treffen wij weer aan om deze nieuwe One M8s en hiermee is er dus geen concessie gedaan op overige zaken. De nieuwe One M8s beschikt wel over een verbeterde en snellere processor ten opzichte van zijn voorganger en hierdoor is het ook duidelijk merkbaar dat de smartphone vele malen sneller werkt. Dit is natuurlijk ook wel prettig voor een high-end smartphone. Met de nieuwe One M8s heeft HTC hun nieuwe vlaggenschip weer duidelijk op de kaart gekregen en is het plotseling ook weer een interessante smartphone geworden. In tegenstelling tot veel andere high-end smartphones blijft dit model toch nog enigszins betaalbaar en dat is ook wel belangrijk!

Algemeen

Model: HTC One M8s
OS: Android 5.0 Lollipop
Maten: 146 x 71 x 9 mm
Gewicht: 160 g
Beschikbaar: mei 2015

Camera

Camera: Ja
Megapixel: 13 MP
Flits: Ja
Autofocus: Ja
Frontcamera: Ja
Front megapixel: 5 MP
Video opnemen: Ja

Beeldscherm

Touchscreen: Ja, capacitive
Formaat: 5 inch (12,7 cm)
Resolutie: 1920 x 1080
Type: S-LCD 3

Prestaties

Processor: 1.7 Ghz Octa Core
Werkgeheugen: 2 GB

Connectiviteit

Wi-Fi: Ja
Bluetooth: Ja
GPS: Ja
NFC: Ja
Simkaart: nano

Geheugenopslag

Intern: 16 GB
Uitbreidbaar: 1

Netwerk

4G: Ja
3G: Ja

Multimedia

Radio: Ja
Connector: 3.5mm

Batterij

Batterij: Li-Ion 2840

Foto's en video's van de HTC One M8s

Stel een vraag over de HTC One M8s

Heb je een vraag over deze smartphone? Vul hieronder je naam en vraag in. Een expert van Budger beantwoord binnen een werkdag je vraag!