HTC One aanbiedingen

HTC One
Op zoek naar een andere telefoon?
Belminuten
Sms'jes
Internet
Maandprijs
Toestelprijs
Contractsduur
Provider
3G en/of 4G
Samsung Galaxy S7 aanbieding Belsimpel

Top 10 aanbiedingen met de HTC One:

Laatste prijs-update: dinsdag 17-07-2018 om 10:23.

Er zijn helaas geen aanbiedingen die aan je criteria voldoen, pas je filter aan.

Een ogenblik geduld. De beste aanbiedingen worden nu geladen.

Review & specificaties van de HTC One

HTC One - review

Op 19 februari tijdens de persconferentie van HTC is de HTC One aangekondigd. De HTC One kreeg in het begin de naam M7 met zich mee, dit bleek toch maar een codenaam te zijn. Tijdens de wedstrijden van de Champions League kwam de naam HTC One vaker voorbij. Dit was het moment dat de hele wereld wist dat HTC de One lijn voortzet. Dit werd dan ook op 19 februari bevestigd door HTC zelf tijdens het persevenement in New York. Zoals verwacht werd al vrijwel direct het nieuwste toestel van HTC aangekondigd, genaamd de HTC One.

Kort na de aankondiging van de HTC kon men al een pre-order plaatsen op verschillende websites. Er zijn momenteel verschillende webshops waar je het toestel alvast kunt reserveren: Studentmobiel, GSMwijzer.nl en Belsimpel.

HTC One - Design

Wat gelijk opvalt als men de nieuwe HTC One gaat vergelijken met de HTC One-X+, is dat de schermgrootte ongewijzigd is gebleven. Zo hebben beide toestellen een 4,7 inch beeldscherm maar legt de One X+ het af tegen de nieuwe One als we kijken naar de resolutie. De HTC One X+ heeft namelijk een resolutie van 1280 x 720 (HD, 720p) en de HTC One een resolutie van 1920 x 1080 (full HD, 1080p).

De telefoon is tevens wat dikker dan haar voorganger, namelijk 0,4 mm. Het nieuwe model heeft de volgende afmetingen: 134.36 x 69.9 x 8.9mm, dit maakt het toestel iets groter dan de HTC One X+, beiden toestellen hebben Gorilla Glass 2. Het gewicht is ook iets toegenomen, van 135 gram naar 143 gram. De HTC One is op de website van HTC in 2 verschillende kleuren getoond, een zilveren en een zwarte variant.

HTC One - verbeterde processor

Waar het vorige paradepaardje een chipset van nVidia gebruikte, is in de HTC One een processor van Qualcomm gebruikt. De HTC One is namelijk voorzien van een quad-core Snapdragon S4 Pro 600 series, met een kloksnelheid van 1.7 GHz. Qualcomm en HTC hebben beiden een verleden, zo zijn vele oude toestellen van HTC voorzien van een Qualcomm chipset. Ook het nieuwe Windows vlaggenschip, de HTC 8X, is voorzien van deze chipset.

HTC One - Android Jelly Bean

De HTC One zal draaien op Android Jelly Bean - welke Jelly Bean versie dit zal zijn is op dit moment niet officieel bekend gemaakt. De One draait op versie 4.1.2 maar de update naar Android 4.2 zal niet lang op zich laten wachten. Wij van TipTien denken dat HTC het nieuwe vlaggenschip gaat uitbrengen met Android 4.1 omdat deze versie momenteel bug-vrij is. HTC zal voornemens zijn het toestel op de markt te willen brengen zonder bugs.

HTC One - Connectiviteit

Amerika is al enige tijd voorzien van het 4G netwerk wat nu ook in Nederland wordt uitgerold. Om hiervan gebruik te maken moet een toestel beschikken over LTE (4G netwerk). De HTC One beschikt over 4G, wat het mogelijk maakt om zeer snel te kunnen surfen op je telefoon. Dit maakt het streamen van video bijvoorbeeld veel vlotter. Het toestel beschikt verder over:

  • Bluetooth 4.0
  • Ondersteuning voor infrarood afstandsbediening
  • DLNA (draadloos streamen van het toestel naar je een tv of monitor)
  • Micro USB
  • NFC 3
  • Wi-Fi

HTC One – Camera

Een andere verbetering in de nieuwe telefoon is de camera. HTC's CEO Peter Chou heeft tijdens de persconferentie het cliché aangehaald dat het aantal pixels niets zegt over de kwaliteit van de foto’s, maar dat pixeldichtheid dit wel zegt. Met de HTC UltraPixel-camera moet men betere foto’s kunnen maken. Ook de flitser is hierop ingesteld door vijf verschillende niveaus aan te maken die automatisch geregeld worden op basis van de afstand van het voorwerp en het lichtniveau.

HTC One – Geluid

HTC heeft de afgelopen tijd de focus flink op geluid gelegd met de Beats by Dre technologie, die de geluidskwaliteit sterk moest verbeteren. Dit was echter niet genoeg voor een hele nieuwe luisterervaring. Met de HTC One bieden ze een hele nieuwe technologie met een techniek die HTC de naam BoomSound heeft gegeven. Door de twee stereo luidsprekers aan de voorzijde met een ingebouwde versterker moet het geluid volgens HTC luider, scherper en rijker klinken dan alle andere telefoons. Op de website wordt de gebruiker uitgedaagd om de muziek harder te zetten - heel veel harder.

HTC One - Accu

De HTC One heeft net zoals HTC One X een accu die je niet zelf uit het toestel kan verwijderen. Waar de HTC One X+ een accu capaciteit had van 2100 mAh heeft de HTC One een accu van 2300 mAh. Ondanks dat de accu capaciteit van beiden toestellen dicht bij elkaar liggen zou het nieuwe vlaggenschip een betere accu prestatie hebben, omdat de nieuwe processor de energie beter kan verdelen. Daarnaast is de software zo goed mogelijk afgestemd zodat je het maximale uit de batterij kan halen.

HTC One - beschikbaarheid en prijs

De HTC One heeft een adviesprijs van 699 euro gekregen. In de winkel valt deze prijs vaak enkele tientjes lager uit. In combinatie met een abonnement is de HTC One gratis te verkrijgen. Naar verwachting ligt de HTC One vanaf eind april in de winkels.

Algemeen

Model: HTC One
OS: Android 4.2.2 Jellybean
Maten: 137.4 x 68.2 x 9.3 mm
Gewicht: 143 g
Beschikbaar: februari 2013

Camera

Camera: Ja
Megapixel: 4 MP
Flits: Ja
Autofocus: Ja
Frontcamera: Ja
Front megapixel: 2.1 MP
Video opnemen: Ja

Beeldscherm

Touchscreen: Ja, multi-touch
Formaat: 4,7 inch (11,938 cm)
Resolutie: 1920 x 1080
Type: S-LCD 3

Prestaties

Processor: 1.7 GHz Quad core
Werkgeheugen: 2 GB

Connectiviteit

Wi-Fi: Ja
USB: micro USB B
Bluetooth: Ja
GPS: Ja
NFC: Ja
Simkaart: micro

Geheugenopslag

Intern: 32 GB
Uitbreidbaar: 1

Netwerk

4G: Ja
3G: Ja

Multimedia

Radio: Ja
Connector: 3.5 mm

Batterij

Batterij: 2300 mAh
Spreektijd: 1620 min
Standby-tijd: 500 uur

Foto's en video's van de HTC One

Stel een vraag over de HTC One

Heb je een vraag over deze smartphone? Vul hieronder je naam en vraag in. Een expert van Budger beantwoord binnen een werkdag je vraag!