Huawei G Play Mini aanbiedingen

Huawei G Play Mini
Op zoek naar een andere telefoon?
Belminuten
Sms'jes
Internet
Maandprijs
Toestelprijs
Contractsduur
Provider
3G en/of 4G
Samsung Galaxy S7 aanbieding Belsimpel

Top 10 aanbiedingen met de Huawei G Play Mini :

Laatste prijs-update: dinsdag 17-07-2018 om 10:23.

Er zijn helaas geen aanbiedingen die aan je criteria voldoen, pas je filter aan.

Een ogenblik geduld. De beste aanbiedingen worden nu geladen.

Review & specificaties van de Huawei G Play Mini

De nieuwe G Play Mini is het schoolvoorbeeld van een goede middenklasse smartphone. Het toestel beschikt over nette specificaties, een 5 inch touchscreen en een goede 13 megapixels camera. En zoals wij het van deze fabrikant gewend zijn ook nog eens voor een schappelijke prijs. Het toestel is dan ook uitermate geschikt voor diegene die niet veel willen uitgeven aan een smartphone, maar wel van alle gemakken voorzien wil zijn. Dankzij de dualsim-functie is het ook nog eens mogelijk om een tweetal simkaarten tegelijk in deze G Play Mini te stoppen. Zakelijk gezien is dit dan ook nog wel eens heel interessant.

Waarom de Huawei G Play Mini kopen?

De nieuwe G Play Mini is misschien juist gebaseerd op de jongeren. Dankzij de krachtige processor kun je eindeloos games spelen en dankzij het grote 5 inch touchscreen is alles ook nog makkelijk te bedienen en te bekijken. Ook de 13 megapixels camera draagt bij aan een ervaring die je niet snel zal vergeten op een dergelijke goedkope middenklasse smartphone. Ook voor de selfies is een 5 megapixels camera voor handen en hiermee beschik je over een tweetal goede camera's die niet te vergelijken zijn met directe concurrenten. Een nadeel kan misschien het verouderde besturingssysteem zijn, maar de werking blijft nog steeds hetzelfde en veel applicaties en games werken nog prima op deze versie. Dankzij het extra werkgeheugen zul je ook niet snel merken dat deze G Play Mini last heeft van zware applicaties. Het toestel beschikt dan ook over een hoge funfactor en daar komt dan ook naar alle waarschijnlijkheid de naam vandaan. In alle opzichten is het gewoon een leuke smartphone die ook nog eens heel betaalbaar blijft. Extra zaken zoals de dualsim-functie en de gebruikersinterface EmotionUI dragen zeker bij aan het succes van deze smartphone. Wat ons betreft is deze smartphone dan ook zeker een aanrader voor diegene die weinig willen uitgeven aan een smartphone, maar wel helemaal up-to-date willen zijn met alle mogelijkheden die nu geboden worden.

Algemeen

Model: Huawei G Play Mini
OS: Android 4.4 Kitkat
Maten: 143.3 x 71.9 x 8.8 mm
Gewicht: 162 g
Beschikbaar: juni 2015

Camera

Camera: Ja
Megapixel: 13 MP
Flits: Ja
Autofocus: Ja
Frontcamera: Ja
Front megapixel: 5 MP
Video opnemen: Ja

Beeldscherm

Touchscreen: Ja, capacitive
Formaat: 5 inch (12,7 cm)
Resolutie: 1280 x 720
Type: IPS-LCD

Prestaties

Processor: 1200 Mhz Octa Core
Werkgeheugen: 2 GB

Connectiviteit

Wi-Fi: Ja
USB: microUSB
Bluetooth: Ja
GPS: Ja
NFC: Nee
Simkaart: micro
Dual-sim: Ja

Geheugenopslag

Intern: 8 GB
Uitbreidbaar: 1

Netwerk

4G: Ja
3G: Ja

Multimedia

Radio: Ja
Connector: 3.5mm

Batterij

Batterij: Li-Ion 2550 mAh

Foto's en video's van de Huawei G Play Mini

Stel een vraag over de Huawei G Play Mini

Heb je een vraag over deze smartphone? Vul hieronder je naam en vraag in. Een expert van Budger beantwoord binnen een werkdag je vraag!