Huawei P8 Max aanbiedingen

Huawei P8 Max
Op zoek naar een andere telefoon?
Belminuten
Sms'jes
Internet
Maandprijs
Toestelprijs
Contractsduur
Provider
3G en/of 4G
Samsung Galaxy S7 aanbieding Belsimpel

Top 10 aanbiedingen met de Huawei P8 Max:

Laatste prijs-update: dinsdag 17-07-2018 om 10:23.

Er zijn helaas geen aanbiedingen die aan je criteria voldoen, pas je filter aan.

Een ogenblik geduld. De beste aanbiedingen worden nu geladen.

Review & specificaties van de Huawei P8 Max

Het kan altijd nog gekker en groter en met deze nieuwe P8 Max bewijst de fabrikant dat maar weer eens. De nieuwe P8 Max is met recht een echte phablet, want met een schermafmeting van 6,8 inch is het net geen tablet. Bij het aanzien van deze phablet kun je niet direct opmerken dat het om een smartphone gaat en je kan dan ook snel op het verkeerde been worden gezet. Toch is het echt een phablet met hoogwaardige specificaties waar menig andere fabrikant nog jaloers op kan zijn. De nieuwe P8 Max is dan misschien wat onhandig in formaat, maar wel ideaal op het zakelijke gebied!

Waarom de Huawei P8 Max kopen?

In eerste opzicht lijkt de aanschaf van de P8 Max misschien wel wat vreemd, maar er zijn vele redenen te noemen waarom deze phablet nou juist zo interessant is. Vooral zakelijk gezien kan deze P8 Max voor enorm veel gemak zorgen. Zo hoef je nooit meer op pad met de smartphone, tablet en laptop en kun je de P8 Max inzetten als een soort 3-in-1. Werkelijk alles is mogelijk met deze smartphone en dit komt mede door het enorme 6,8 inch touchscreen, de krachtige 2.2 Ghz octa-core processor welke nog wordt bijgestaan door 3 GB werkgeheugen. Ook de standaard aanwezigheid van 64 GB opslag geeft al direct aan dat de fabrikant het serieus heeft aangepakt met deze smartphone. Werkelijk alles is vergroot, maar het ontwerp van de bestaande P8 herken je er wel direct in terug. Even snel meenemen zit er dan zeker niet in met deze P8 Max en je steekt hem dan ook niet gauw in je broekzak. Toch is de P8 Max een heel stuk interessanter in vergelijking met andere phablets of zelfs tablets. De specificaties zijn vele malen beter en deze smartphone is ook nog eens een heel stuk interessanter geprijsd ten opzichte van zijn directe concurrentie. De investering is het zeker waard en je kunt er een hoop zaken voor laten liggen en dat is dan ook misschien het gemak wat deze P8 Max biedt.

Algemeen

Model: Huawei P8 Max
OS: Android 5
Maten: 182.7 x 93 x 6.8 mm
Gewicht: 228 g
Beschikbaar: maart 2016

Camera

Camera: Ja
Megapixel: 13 MP
Flits: Ja
Autofocus: Ja
Frontcamera: Ja
Front megapixel: 5 MP
Video opnemen: Ja

Beeldscherm

Touchscreen: Ja, capacative
Formaat: 6,8 inch (17,272 cm)
Resolutie: 1920 x 1080
Type: IPS-LCD

Prestaties

Processor: 2200 Mhz Octa Core
Werkgeheugen: 3 GB

Connectiviteit

Wi-Fi: Ja
USB: microUSB
Bluetooth: Ja
GPS: Ja
NFC: Ja
Simkaart: nano

Geheugenopslag

Intern: 64GB
Uitbreidbaar: 1

Netwerk

4G: Ja
3G: Ja

Multimedia

Radio: Ja
Connector: 3.5mm

Batterij

Batterij: Li-Polymer

Foto's en video's van de Huawei P8 Max

Stel een vraag over de Huawei P8 Max

Heb je een vraag over deze smartphone? Vul hieronder je naam en vraag in. Een expert van Budger beantwoord binnen een werkdag je vraag!