Huawei P8 Premium aanbiedingen

Huawei P8 Premium
Op zoek naar een andere telefoon?
Belminuten
Sms'jes
Internet
Maandprijs
Toestelprijs
Contractsduur
Provider
3G en/of 4G
Samsung Galaxy S7 aanbieding Belsimpel

Top 10 aanbiedingen met de Huawei P8 Premium:

Laatste prijs-update: dinsdag 17-07-2018 om 10:23.

Er zijn helaas geen aanbiedingen die aan je criteria voldoen, pas je filter aan.

Een ogenblik geduld. De beste aanbiedingen worden nu geladen.

Review & specificaties van de Huawei P8 Premium

De nieuwe P8 Premium is een opgewaardeerde versie van de bestaande P8. Het ontwerp is in dit geval niet aangepast, maar binnen het toestel valt wel veel nieuws te melden. Kort gezegd is deze P8 Premium een heel stuk krachtiger en beschikt over meer mogelijkheden. De naam Premium is dan ook zeker niet verkeerd gekozen, want je krijgt best veel smartphone voor tamelijk weinig geld. In vergelijking met andere directe concurrenten is de P8 Premium een behoorlijk krachtige smartphone voor een fractie van de prijs die andere fabrikanten normaal vragen. Juist om deze reden is het nu eigenlijk al onze favoriet.

Waarom de Huawei P8 Premium kopen?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je soms meer snelheid of mogelijkheden wenst. De P8 Premium is dan de juiste smartphone voor deze vraag. Het toestel beschikt over de uiterst krachtige 2.2 Ghz octa-core processor met 3 GB werkgeheugen. Ook de opslag is flink uitgebreid en je hebt nu standaard 64 GB opslag tot je beschikking in tegenstelling tot de 16 GB die je op de 'normale' P8 gewend bent. Als kers op de slagroomtaart ondersteunt deze P8 Premium ook nog eens dualsim en hierdoor kun je dus een tweetal simkaarten kwijt in de smartphone. Waar wij dachten dat zijn voorbeeld al erg krachtig was, heeft Huawei simpel bewezen dat het altijd nog gekker en krachtiger kan. Deze extra's komen natuurlijk ook met een prijs, maar desondanks valt de prijsstijging reuze mee en blijft de P8 Premium een van de beter betaalbare high-end smartphones. In ieder geval mag het wel duidelijk zijn dat je met deze smartphone zeker niets tekort komt, want werkelijk alles is aanwezig wat je maar kunt bedenken op een smartphone. En wees maar ook niet bang dat de smartphone traag is, want veel andere smartphones beschikken nog niet over een dergelijk snelle chipset. De nieuwe P8 Premium is dus weer helemaal van deze tijd en misschien nog wel ver voor zijn tijd. Wat ons betreft is dit dan ook de smartphone die je ook zeker in de vergelijking mee moet nemen als je op zoek bent naar een serieuze smartphone.

Algemeen

Model: Huawei P8 Premium
OS: Android 5
Maten: 144.9 x 72.1 x 6.4 mm
Gewicht: 144 g
Beschikbaar: maart 2016

Camera

Camera: Ja
Megapixel: 13 MP
Flits: Ja
Autofocus: Ja
Frontcamera: Ja
Front megapixel: 5 MP
Video opnemen: Ja

Beeldscherm

Touchscreen: Ja, capacative
Formaat: 5,2 inch (13,208 cm)
Resolutie: 1920 x 1080
Type: IPS-LCD

Prestaties

Processor: 2000 Mhz Octa-Core
Werkgeheugen: 3 GB

Connectiviteit

Wi-Fi: Ja
USB: microUSB
Bluetooth: Ja
GPS: Ja
NFC: Ja
Simkaart: nano

Geheugenopslag

Intern: 64GB
Uitbreidbaar: 1

Netwerk

4G: Ja
3G: Ja

Multimedia

Radio: Ja
Connector: 3.5mm

Batterij

Batterij: Li-Polymer

Foto's en video's van de Huawei P8 Premium

Stel een vraag over de Huawei P8 Premium

Heb je een vraag over deze smartphone? Vul hieronder je naam en vraag in. Een expert van Budger beantwoord binnen een werkdag je vraag!