Huawei Y360 aanbiedingen

Huawei Y360
Op zoek naar een andere telefoon?
Belminuten
Sms'jes
Internet
Maandprijs
Toestelprijs
Contractsduur
Provider
3G en/of 4G
Samsung Galaxy S7 aanbieding Belsimpel

Top 10 aanbiedingen met de Huawei Y360 :

Laatste prijs-update: dinsdag 17-07-2018 om 10:23.

Er zijn helaas geen aanbiedingen die aan je criteria voldoen, pas je filter aan.

Een ogenblik geduld. De beste aanbiedingen worden nu geladen.

Review & specificaties van de Huawei Y360

De Huawei Y360 is een perfecte mid-range smartphone en ideaal voor mensen die niet te veeleisend zijn, maar wel gebruik willen maken van de populairste hedendaagse apps voor social media en het spelen van games. De Huawei Y360 is ontzettend populair onder startende smartphone-gebruikers die niet te veel geld willen uitgeven aan een telefoon. Ben je op zoek naar een leuke en eenvoudig te gebruiken smartphone? Bekijk dan zeker de specificaties en acties van de Huawei Y360.

Soms is eenvoud juist het sleutelwoord voor een succesvolle smartphone. De Y360 is eenvoud en dus ook zeker een goede smartphone. Met deze nieuwe Y360 grijpt Huawei terug naar de essentie van mobiele telefonie en dat is bellen. Alle overige zaken zijn mooi meegenomen en feitelijk heb je deze extra zaken vaak niet nodig. Het mag duidelijk zijn dat wij hier dus te maken hebben met de Y360 die in het budgetsegment van de smartphones valt. Aan mogelijkheden is er zeker geen gebrek en misschien is dat dan ook wel stiekem de tweede kracht van deze Y360. Kort gezegd blijft de smartphone toch wel een ideale smartphone voor diegene die weinig geld uit willen geven aan een smartphone of juist enkel bereikbaar willen zijn.

Waarom de Huawei Y360 kopen?

Met de nieuwe Y360 bewijst Huawei maar weer eens dat een goede smartphone ook goedkoop kan zijn. Qua specificaties is deze smartphone natuurlijk niet te vergelijken met een high-end smartphone, maar hier is de prijs dan ook naar. Desondanks heb je nog wel de beschikking over een fatsoenlijke 5 megapixels camera en 4 GB opslagruimte. Voor de processor is gekozen voor de 1.2 Ghz quad-core die uit de eigen stallen van de fabrikant komt. Hiermee is de processor vele malen sneller dan menig andere budget smartphone en is hij soms zelfs sneller dan menig andere middenklasse smartphone. Hier overtreft de Y360 al onze verwachtingen, terwijl juist dit model vooral om eenvoud draait. Toch heeft de fabrikant er duidelijk moeite in gestoken om niet zomaar iets op de markt te zetten, maar ook een functionele smartphone. In combinatie met EmotionUI is het misschien wel de beste keuze als je ook op zoek bent naar een smartphone die ook nog eens eenvoudig te bedienen is. Je beschikt over alle belangrijke zaken die je mag verwachten op een smartphone en ook mobiel internet blijft dus gewoon een mogelijkheid op deze Y360. Wat ons betreft dan ook een geslaagd project voor een erg betaalbare prijs.

Algemeen

Model: Huawei Y360
OS: Android 4.4 Kitkat
Beschikbaar: juli 2015

Camera

Camera: Ja
Megapixel: 2 MP
Flits: Ja
Autofocus: Ja
Frontcamera: Ja
Front megapixel: 2 MP
Video opnemen: Ja

Beeldscherm

Touchscreen: Ja, capacitive
Formaat: 4 inch (10,16 cm)
Resolutie: 854 x 480
Type: LCD

Prestaties

Processor: 1200 Mhz Quad core
Werkgeheugen: 522.24 MB

Connectiviteit

Wi-Fi: Ja
USB: microUSB
Bluetooth: Ja
GPS: Ja
NFC: Nee
Simkaart: micro
Dual-sim: Ja

Geheugenopslag

Intern: 4 GB
Uitbreidbaar: 1

Netwerk

4G: Nee
3G: Ja

Multimedia

Radio: Ja
Connector: 3.5mm

Batterij

Batterij: Li-Ion 1730 mAh

Foto's en video's van de Huawei Y360

Stel een vraag over de Huawei Y360

Heb je een vraag over deze smartphone? Vul hieronder je naam en vraag in. Een expert van Budger beantwoord binnen een werkdag je vraag!