LG Stylus 2 aanbiedingen

LG Stylus 2
Op zoek naar een andere telefoon?
Belminuten
Sms'jes
Internet
Maandprijs
Toestelprijs
Contractsduur
Provider
3G en/of 4G
Samsung Galaxy S7 aanbieding Belsimpel

Top 10 aanbiedingen met de LG Stylus 2:

Laatste prijs-update: dinsdag 17-07-2018 om 10:23.

Er zijn helaas geen aanbiedingen die aan je criteria voldoen, pas je filter aan.

Een ogenblik geduld. De beste aanbiedingen worden nu geladen.

Review & specificaties van de LG Stylus 2

Voor wie is de LG Stylus 2?

Sinds de teruggang van de PDA is de styluspen van ons netvlies verdwenen, maar toch brengt LG deze zelfde pen weer tot leven met de nieuwe Stylus 2. Met het 5.7 inch touchscreen heb je ook nog eens over de beschikking over een betaalbare phablet welke dus ook aangestuurd kan worden met de styluspen. Verschillende handige applicaties zorgen er voor dat het gebruik van deze Stylus 2 een waar genot wordt en dat je het maximale uit deze phablet haalt. Prijstechnisch gezien is deze phablet erg goed betaalbaar en wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat voor de zakelijke markt deze Stylus 2 met open armen ontvangt. Het is dan ook de ideale phablet voor diegene die veel gebruik maakt van bijvoorbeeld notities of snel even een e-mail wil opstellen.

Pluspunten van de LG Stylus 2

De aanwezigheid van de styluspen is toch wel een groot pluspunt van deze Stylus 2. Het gebruik van de vingers behoort uiteraard ook nog tot de mogelijkheden. Toch zul je merken dat je met de pen sneller even notities maakt of snel even een document bewerkt. Wanneer je de stylus uit de Stylus 2 pakt is er de mogelijkheid dat deze phablet direct ook een applicatie opent om notities te maken. Een handige tool die het zeker makkelijker maakt. Er is ook een speciale applicatie voorgeinstalleerd die waarschuwt wanneer je de Stylus 2 gaat meenemen zonder de pen. Het verliezen van de pen zit er dus niet snel meer in dankzij deze handige alarmfunctie. Onderhuids is de Stylus 2 minder spectaculair, maar beschikt wel over voldoende rekenkracht om e-mailtjes op te stellen of om snel even een notitie te maken. Met de 1.2 Ghz quad-core processor en 1.5 GB werkgeheugen kun jij makkelijk vooruit en zul je deze Stylus 2 ook niet betrappen op eneige hapering wanneer het even teveel wordt. De nieuwe Stylus 2 is voorzien van Android 6.0 welke ook weer zijn eigen voordelen kent. Vooral de privacy is hierin gewaarborgt en dit is zakelijk gezien ook weer een slimme keuze. Deze phablet kan dan ook met gemak de huidige tablet of laptop vervangen. Hierdoor hoef je dus nooit meer een tweetal apparaten op zak te hebben en kun jij handig alle zaken regelen met slechts een apparaat, namelijk de Stylus 2. De wijze waarop deze phabplet in elkaar is gestoken is niet te vergelijken met een andere phablet en hierdoor blijft deze Stylus 2 een unieke en betaalbare phablet. Wat ons betreft een prima aankoop!

Algemeen

Model: LG Stylus 2
OS: Android 6
Maten: 155 x 79.6 x 7.4 mm
Gewicht: 145 g
Beschikbaar: juli 2016

Camera

Camera: Ja
Megapixel: 13 MP
Flits: Ja
Autofocus: Ja
Frontcamera: Ja
Front megapixel: 8 MP
Video opnemen: Ja

Beeldscherm

Touchscreen: Ja, capacative
Formaat: 5,7 inch (14,478 cm)
Resolutie: 1280 x 720
Type: LCD

Prestaties

Processor: 1200 Mhz Quad Core
Werkgeheugen: 1.5 GB

Connectiviteit

Wi-Fi: Ja
USB: microUSB
Bluetooth: Ja
GPS: Ja
NFC: Ja
Simkaart: nano

Geheugenopslag

Intern: 16 GB
Uitbreidbaar: 1

Netwerk

4G: Ja
3G: Ja

Multimedia

Radio: Ja
Connector: 3.5mm

Batterij

Batterij: Li-Ion 3000 mAh

Foto's en video's van de LG Stylus 2

Stel een vraag over de LG Stylus 2

Heb je een vraag over deze smartphone? Vul hieronder je naam en vraag in. Een expert van Budger beantwoord binnen een werkdag je vraag!