LG Nexus 5X aanbiedingen

LG Nexus 5X
Op zoek naar een andere telefoon?
Belminuten
Sms'jes
Internet
Maandprijs
Toestelprijs
Contractsduur
Provider
3G en/of 4G
Samsung Galaxy S7 aanbieding Belsimpel

Top 10 aanbiedingen met de LG Nexus 5X:

Laatste prijs-update: dinsdag 17-07-2018 om 10:23.

Er zijn helaas geen aanbiedingen die aan je criteria voldoen, pas je filter aan.

Een ogenblik geduld. De beste aanbiedingen worden nu geladen.

Review & specificaties van de LG Nexus 5X

LG heeft haar tweede Nexus-toestel gemaakt: de LG Nexus 5X. Het toestel is samen met de Huawei Nexus 6P gelanceerd.

De Nexus van LG is het kleinere toestel van de twee. Het scherm is 5,2 inch groot - die van de Huawei meet 5,7 inch. Uiteraard draait de Nexus 5X op een 'kale' versie van Android, in dit geval 6.0 Marshmallow. De fabrikant heeft dus geen toevoegingen gedaan op het besturingssysteem, zodat je Android kan ervaren zoals Google het voor ogen heeft gehad.

Onder de motorkap is de LG Nexus 5X prima uitgerust. De processor is een Snapdragon 808 en het scherm heeft een full hd-resolutie (1080p). De LG Nexus 5X heeft 16 GB opslagruimte, maar er komt ook een versie met 32 GB. De camera is lichtsterk en schiet foto's in 12 megapixel, en de selfiecamera is er een van 5 megapixel. De accu is sterk en na 10 minuten opladen zal de accu voor 40% opgeladen zijn.

In de VS zal de LG Nexus 5X zonder abonnement over de toonbank gaan voor 379 dollar. De Nexus 5X zal vanaf het najaar in Nederland te koop zijn bij de betere webshop.

Voor wie is de LG Nexus 5X 32 GB?

In samenwerking met Google heeft LG deze smartphone ontwikkeld. Voor de Nexus 5X 32 GB nam LG de hardware voor zijn rekening, terwijl Google op zijn beurt de software voor zijn rekening nam. Dit heeft geresulteerd in een smartphone die je niet zo snel gewend bent van LG, maar dit maakt hem wel weer des te leuker. Door deze samenwerking beschikt de Nexus 5X over een aantal zeer belangrijke pluspunten waaronder de garantie dat de software altijd up-to-date is en deze update ook snel beschikbaar komt. Met de Nexus 5X met 32 GB weet jij ook zeker dat je voldoende opslag hebt voor alle foto's en video's die je maakt. Deze Nexus 5X 32 GB is bij uitstek geschikt voor diegene die op zoek zijn naar een betaalbare smartphone in combinatie met een no-nonsense softwarebeleid.

Pluspunten van de LG Nexus 5X 32 GB

De Nexus 5X 32 GB is ontstaan uit een samenwerking tussen twee grootheden op smartphonegebied en dit merk je op alle vlakken. Zo heeft LG noch kosten en noch moeite bespaart om de Nexus 5X 32 GB te voorzien van de laatst mogelijke specificaties. Met het 5.2 inch touchscreen komt deze smartphone goed tot zijn recht en is alles helder en overzichtelijk op het scherm. Deze variant, met 32 GB opslag, is feitelijk niet anders dan zijn goedkopere broer. Enkel de standaard opslag is fors uitgebreid en hierdoor is er dus meer ruimte voor foto's, video's of applicaties. Een ander groot pluspunt is de software. Waar veel mensen ook de software van LG gewend zijn is deze Nexus 5X 32 GB zeker even wennen. In dit specifieke geval is de software van LG nergens te bekennen en werkt deze smartphone louter op de kale versie van Android 6.0. Dit brengt zeker een voordeel met zich mee, want de smartphone werkt hierdoor niet alleen een heel stuk sneller maar de software is ook altijd up-to-date. Deze updates worden dan ook direct door Google zelf beschikbaar gesteld. Als je eenmaal deze kale versie gewend bent zul je ook merken dat de kale versie van Android 6.0 weinig afwijkt met de opgepimpte versie van de software die LG normaal aanbiedt. De Nexus 5X 32 GB is dus eigenlijk al het goede van beide werelden, en dat slechts in een smartphone verwerkt.

Algemeen

Model: LG Nexus 5X
OS: Android 6.0
Maten: 147 x 72.6 x 7.9 mm
Gewicht: 136 g
Beschikbaar: oktober 2015

Camera

Camera: Ja
Megapixel: 12.3 MP
Flits: Ja
Autofocus: Ja
Frontcamera: Ja
Front megapixel: 5 MP
Video opnemen: Ja

Beeldscherm

Touchscreen: Ja, capacative
Formaat: 5,2 inch (13,208 cm)
Resolutie: 1920 x 1080
Type: IPS-LCD

Prestaties

Processor: 1800 Mhz Hexa-core
Werkgeheugen: 2 GB

Connectiviteit

Wi-Fi: Ja
USB: USB-C
Bluetooth: Ja
GPS: Ja
NFC: Ja
Simkaart: nano

Geheugenopslag

Intern: 16 GB

Netwerk

4G: Ja
3G: Ja

Multimedia

Radio: Ja
Connector: 3.5mm

Batterij

Batterij: Li-Polymeer 2700 mAh

Foto's en video's van de LG Nexus 5X

LG Nexus 5X

Stel een vraag over de LG Nexus 5X

Heb je een vraag over deze smartphone? Vul hieronder je naam en vraag in. Een expert van Budger beantwoord binnen een werkdag je vraag!