Vergelijk alle Microsoft smartphones en aanbiedingen

Zoek je telefoon

En vergelijk direct alle prijzen

Top 10 beste Microsoft aanbiedingen:

De populairste Microsoft smartphones van dit moment:

Microsoft Lumia 950 XL
Microsoft Lumia 950 XL
  • Extra groot 5.7 inch scherm
  • 2 GHz Octa Core processor
Prijzen vergelijken »
Microsoft Lumia 950
Microsoft Lumia 950
  • 20 megapixel camera
  • 5,2 inch AMOLED scherm
Prijzen vergelijken »
Microsoft Lumia 640 XL 4G
Microsoft Lumia 640 XL 4G
  • 13 megapixel camera
  • 5,7 inch HD-scherm
Prijzen vergelijken »

Microsoft heeft in 2014 toestelmaker Nokia overgenomen, en geeft sinds 2015 onder haar eigen naam smartphones uit. Uiteraard draaien deze telefoons op Windows Phone, het mobiele besturingssysteem van Microsoft.

De Lumia 535, 532 en 435 zijn de eerste telefoons die het Microsoft-merk dragen in plaats van het bekende Nokia-label. Het zijn alle drie zeer betaalbare modellen.

Windows Phone

Een telefoon met Windows Phone herken je direct: de vierkante blokken op het startscherm zijn kenmerkend. Het systeem is ontworpen om niet alleen op de allersnelste (en dus duurste) smartphones te draaien, maar ook op simpelere apparaten. Het minimalistisch vormgegeven Windows Phone is inmiddels toe aan versie 8.1. De opvolger, Windows 10, komt halverwege 2015 uit. De toevoeging 'Phone' zal dan komen te vervallen.

Microsoft smartphones

Niet alleen aan het ontwerp van Windows herken je een toestel, ook aan het uiterlijk van de smartphone zelf zie je direct dat je met een ander slag toestel te maken hebt. Microsoft brengt haar telefoons niet alleen uit in standaard zwart en wit, maar ook frisse kleuren als knalgroen en oranje (favoriet bij Budger!).

De telefoons zijn er in tal van formaten: van compacte modellen als de Lumia 435 tot gigantische smartphones als de Lumia 1520. Ook qua hardware is er voor ieder wat wils: voor zowel de leek als de hardcore gadget-freak is er een toestel.